Arhivă de știri

1 Dec 2014

Cadou pentru călători

A început luna cadourilor și căutarea pentru cadourile potrivite. Noi am ales cadoul nostru pentru călători și anume informații complete, despre cursele tuturor companiilor. Indiferent că acestea sunt partenere sau nu, le oferim în această lună toate informațiile dorite.
27 Oct 2014

Autogari.RO pentru tablete si telefoane

Site-ul Autogari.RO știe acum să se adapteze la ecranul dispozivului tău. Tot mai mulți călători consulta Autogari.RO folosind telefonul sau tableta. Pentru aceștia am modificat site-ul, pentru a le oferi o experiență mai placută.
1 Sep 2014

REZMax pentru Agentii

Bileteria anunta al doilea serviciu operational pentru agențiile vânzătoare de bilete. După caseta destinată agențiilor online, acum punem la dispoziție și un abonament la platforma de vânzări bilete REZMax. Acest abonament, permite agențiilor să vândă bilete la mai mulți operatori dintr-un singur loc. Agențiile au libertatea să stabilească termenii colaborării, direct, cu fiecare operator în parte. Astfel, relația comercială se face direct între agenție și operatorul
18 Iul 2014

Proceduri de siguranta in autocare... in America

2 Iun 2014

AEROBUS a ales REZMax Vanzari, pentru cursele charter autocar Grecia, Bulgaria si Turcia

AEROBUS a ales pentru platforma de curse charter internationale de autocar REZMax sistemul de rezervari si vanzari vouchere REZMax Vanzari. De asemenea, website-ul AEROBUS este angrenat de REZMax - Bileteria.
18 Apr 2014

Noi veniti in reteaua partenerilor Autogari.RO

Uram bun venit pe site-ul nostru urmatorilor parteneri: Marina Travel Star Holiday & Tours Acomar Aer Trans Axi Tours Alfa Star Impex
12 Apr 2014

Acum bilete on-line la Normandia

Ne face placere sa va anuntam ca incepand de astazi, puteti achizitiona bilete on-line la cursele operate de Normandia Service SRL. Printre cele mai populare relatii enumeram: Bucuresti -> Timisoara si Timisoara -> Bucuresti Bucuresti -> Ramnicu Valcea si Ramnicu Valcea -> Bucuresti Bucuresti -> TarguJiu si TarguJiu-> Bucuresti Cluj Napoca-> TarguJiu si TarguJiu-> Cluj Napoca Bucuresti -> Petrosani si Petrosani -> Bucuresti Cluj Napoca -> Petrosani si Petrosani -> Cluj Napoca
1 Dec 2013

REZMax - Asistent Sofer

LANSARE - Sistemul de vanzari si rezervari REZMax are incepand cu 03.12.2013, un nou modul ce va rula pe telefoane si tablete Android. Acest nou modul este destinat soferilor si dispecerilor pentru a-i asista la imbarcarea calatorilor.
28 Noi 2013

Pregătirea pentru sărbători fericite

Se apropie sărbătorile și probabil vremea rea. Pentru a avea sărbători cât mai fericite, anunțați din timp ce curse se suspenda, pe ce perioadă. Astfel telefoanele vor suna mai puțin și veți avea mai mult timp să vă bucurați de sărbători.
8 Noi 2013

Autobuzul, cel mai ieftin mijloc de transport

Cea mai ieftină alternativă de transport pentru o singură persoană este autocarul, fiind în toate cazurile mai ieftin decât călătoria cu trenul, cu maşina personală sau cu avionul, conform calculelor ZF.
17 Oct 2013

Transmixt nu are nici o cursă suspendată

Din cauza unei erori de sistem, cursele Transmixt Sibiu au aparut pe site-ul nostru ca fiind suspendate. Ne cerem scuze pentru eroare si va informam ca Transmixt efectueaza cursele dupa programul normal.
5 Oct 2013

Mâine puteți avea site-ul dumneavoastră

A venit momentul ca toate companiile de transport să dețină propriul site, cu toate facilitățile necesare unui operator de transport. Fie că nu aveți un site sau acesta este incomplet și neactualizat, Autogari.RO poate acum să construiască și să întrețină un site complet pentru dumneavoastra.
1 Iun 2013

APETRANS a ales REZMax Vânzări pentru a crește vânzările

APETRANS, alege soluția oferită de Bileteria pentru gestiunea vânzărilor de bilete pentru cursele naționale venite prin diverse canale: Vânzările de bilete prin agențiile de turism partenere (comisionare) Vânzările de bilete prin intermediul autogărilor Vânzările de bilete on-line se primesc și prin intermediul site-ului propriu, precum și prin intermediul portalului (Autogări.RO) Toate aceste biletele online ajung în aceleași diagrame ce sunt trimise online (în timp real) înainte de plecarea fiecărei curse. Înregistrand toate rezervările într-un singur loc, APETRANS urmărește încărcarea mașinilor și le gestionează după necesități.
1 Iun 2013

ALLTUR, a ales REZMax pentru charter Bulgaria

ALLTUR Din februarie 2003, ALLTUR, agentie de turism turoperatoare si membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) este AGENTIA TA. De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. Alltur o va face in locul tau. Vei putea lasa grijile deoparte si te vei bucura de aer, de vreme buna, alaturi de cei dragi.
23 Mai 2013

Constanta Otopeni 60 LEI - transfer aeroport

Curse directe rapide transfer aeroport Constanta - Otopeni 60 lei Mangalia - Otopeni 70 lei
5 Mai 2013

Hristos a Inviat !

Fie ca lumina Invierii sa va fie calauza in suflet, spre implinirea vointei Domnului Nostru Iisus Hristos! Echipa Autogari.RO va doreste un Paste Fericit!
1 Mai 2013

Programul de transport 2013 - 2019 interjudetean

Incepand cu 1 Mai 2013 a intrat in vigoare noul program de transport 2013-2019. Majoritatea traseelor au ramas neschimbate, unele curse au fost preluate de alte companii si alte curse se vor face in paralel de mai multe companii.
1 Mai 2013

Autogarile primesc controlul de la Autogari.RO

Ne face placere sa anuntam ca administratorii de autogari, pot acum sa urmareasca toate aparitiile autogarii in traseele din sistemul nostru. In plus, acestia au posibilitatea sa elimine traseele care nu mai au contract de peron cu aceasta.
27 Mar 2013

CAMPANIA PENTRU UN TRANSPORT CIVILIZAT

Ca in fiecare an, revista Ziua Cargo organizeaza pe 28-29 martie 2013, la Sighisoara, Hotel Cavaler, o conferinta dedicata transportului rutier de persoane. Printre temele abordate: - Analiza transportului interjudetean - Solutii pentru transportul judetean - Strategia de control a ISCTR (Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier) - Sfaturi privind eficientizarea activitatii de transport - Demararea discutiilor privind o noua lege a transporturilor - Noi op
28 Feb 2013

Transfe.ro primul operator charter care alege REZMax Vânzări

Transfero Turistic reprezintă o companie tânără pe piaţa curselor charter către aeroportul Henry Coandă (Otopeni) ce urmăreşte să dezvolte servicii de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile şi competente faţă de clienţi şi partenerii de afaceri.
28 Feb 2013

Noi reguli privind drepturile pasagerilor

Guvernul a adoptat o hotărâre pentru implementarea regulamentelor europene privind drepturile călătorilor cu autobuzul și autocarul.
22 Feb 2013

"Incompetenta, coruptie si lipsa de profesionalism"

Presedintele Confederatiei Nationale Rutiere (CNR), Augustin Hagiu, a demisionat din functie, fiind nemultumit de incapacitatea institutionala a actualelor structuri din Ministerul Transporturilor de a gestiona corespunzator problemele sectoriale.
11 Feb 2013

Grevă în transportul de persoane

Începând cu 12 Feb. 2013, companiile de transport rutier membri ai Confederatiei Nationale Rutiere încep greva generala pe termen nedeterminat. Iată comunicatul de presă: Incepand cu data de maine si pentru perioada nedeterminata, transportatorii de pasageri membrii ai Federatiei Operatorilor Romani de Transport opresc activitatea inclusiv in autogari.
31 Ian 2013

Noul Autogari.RO este aici

Autogari.RO s-a înnoit! După 8 ani de existență, www.autogari.ro și-a schimbat înfățișarea cu una mai simplă și modernă care sperăm sa fie pe placul tuturor vizitatorilor noștri. Suntem încântați să vă arătăm în sfârșit noul nostru site și să vă prezentăm noile sale facilități. Iată câteva din cele mai importante: Formularul de căutare curse este mai intuitiv și mai ușor de folosit deoarece vă
25 Ian 2013

Autobuzele urbane – aliniate la viitor

Autobuzele sunt unele dintre cele mai flexibile si eficiente mijloace de transport in comun, inlesnind la nivel global deplasarea a aproximativ 80% din numarul total de pasageri (33 de miliarde numai in Europa). Insa in ciuda acestui fapt, acestea nu se afla in topul preferintelor locuitorilor din mediul urban.
24 Ian 2013

La mulți ani România ! 24 ianuarie 1859 - Ziua Unirii - Unirea Principatelor Romane

Alexandru Ioan Cuza (sau Alexandru Ioan I; n. 20 martie 1820, Bârlad, Moldova, astăzi în România – d. 15 mai 1873, Heidelberg, Germania) a fost primul domnitor al Principatelor Unite și al statului național România. A participat activ la mișcarea revoluționară de la 1848 din Moldova și la lupta pentru unirea Principatelor. La 5 ianuarie 1859, Cuza a fost ales domn al Moldovei, iar la 24 ianuarie 1859 și al Țării Românești, înfăptuindu-se astfel unirea celor doua țări rom
15 Ian 2013

7 Ian 2013

Soborul Sfantului Ioan Botezatorul

In fiecare an, pe data de 7 ianuarie praznuim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul a fost vestita de catre ingerul Gavriil lui Zaharia, in timp ce acesta slujea la templu. Pentru ca nu va da crezare celor vestite de ingerul Gavriil, Zaharia va ramane mut pana la punerea numelui fiului sau.
31 Dec 2012

Călătorii fericite în 2013

Vă dorim un an nou si multi ani după cu multă fericire și împliniri! Iar călătoriile cu autobuzul să fie tot mai plăcute și sigure. La mulți ani!
25 Dec 2012

La multi ani Domnului nostru Iisus Hristos !

Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos este începutul mântuirii noastre şi arătarea tainei celei din veac, a unirii desăvârşite a divinului cu umanul. Prin această sfîntă sărbătoare se adeveresc cuvintele Mîntuitorului: "Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului." (Matei 28, 20) Sursa: Credinta in Ad
7 Dec 2012

NOU! Bilete online pentru Praga

O dată cu apropierea Crăciunului, Praga atrage tot mai multi turisti dornici să guste din atmosfera de sărbători oferită de unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Autogari.RO vine în întâmpinarea acestora, oferind împreună cu compania de transport Orlan bilete on-line pentru cele 3 curse săptămânale România - Cehia. Prețul biletelor este între 70€ și 85€ și puteți pleca chiar din orașul dvs.: Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Brasov, Arad, Barlad, Adjud, Husi, Deva, Tecuci, Fagaras, Onesti, Sebes, Ramnicu Valcea, Pitesti, Cluj Napoca, Gura Humorului, Vatra Dornei, Suceava, Targu Frumos, Dej, Botosani, Bistrita sau Oradea.
30 Noi 2012

La mulți ani, România ! La mulți ani, Români !

Se împlinesc 94 de ani de când peste 100.000 de oameni din toate colțurile României se îndreptau către Alba Iulia, pentru a asista la desăvârșirea celui mai puternic act din istoria României. Cu entuziasm și inimi însuflețite de dragoste de țară, românii au venit să dea mână cu mână într-o țară unită. După terminarea celui de-al doilea război mondial, poporul român a reușit să valorifice contextul mișcării de eliberare a popoarelor din Europa și a consf
26 Noi 2012

Dreptul calatorului - Facilitatea cumpararii biletului online

Prin intermediul Autogari.RO aveti facilitatea de a va achizitiona biletul online in doar 2 minute. Din luna ianuarie veti putea cumpara aceste bilete la automatele de bilete din zone de interes general (supermarketuri, gari, magazine, etc.).
22 Noi 2012

Autobuzele în Mexic

În lipsa unei infrastrucuturi de căi ferate, principalul mijloc de transport în Mexic este autobuzul. Serviciile de transport sunt împărțite în 2 categorii: de clasa 1 și 2. Acestea diferă atât prin tipul de mașini folosite, cât și stații complet diferite. Cele de clasa 1 sunt numai autocare mari, dotate cu WC și DVD player care rulează mai tot timpul filme. În plus, autocarele unor companii au și priza de alimentare, căști individuale sau chiar ecrane t
29 Oct 2012

Îmbunătățiri consolă Autogari.RO

Zone tarifare: permite calcularea prețurilor în funcție de distanța legăturilor. În meniul Administrare > Zone tarifare puteți introduce un preț pentru fiecare interval de km. După aceea, cu un sigur click pe butonul "Aplica pe toate legaturile", vor fi actualizate toate prețurile și publicate pe site. Aceste prețuri se consideră a fi pentru tariful întreg (Dus), restul tarifelor cu formulă de calcul automat vor fi actualizate și ele.
23 Sep 2012

Un site complet de transport intr-o zi

31 Aug 2012

Noi drepturi ale pasagerilor, incepand cu 1 martie 2013

Prezentul regulament stabilește norme pentru transportul cu autobuzul și autocarul în ceea ce privește: (a) nediscriminarea între pasageri în ceea ce privește condițiile de transport oferite de transportatori; (b) drepturile pasagerilor în cazul accidentelor survenite ca urmare a utilizării autobuzului sau autocarului și care au ca rezultat decesul sau vătămarea corporală sau pierderea sau deteriorarea bagajului; (c) nediscriminarea și asisten
10 Aug 2012

Partener Autogari.RO, Normandia transporta FC Barcelona in Bucuresti

Partener al Autogări.RO din 2006, Normandia Service din Horezu, județul Vâlcea, este una dintre cele mai cunoscute companii de transport persoane din România, care a pus la dispoziția echipei de fotbal FC Barcelona un autocar pentru deplasările acesteia din București, pe durata desfășurării meciului amical cu echipa FC Dinamo București.
30 Iul 2012

Bileteria - Perfectă pentru o vară călduroasă

Dată fiind căldura de afară, tot mai mulți călători s-au bucurat de serviciile Bileteria. Fără a mai părăsi confortul de acasă sau de la birou, peste 8000 de clienți au cumpărat on-line peste 13000 de locuri în această vară. Dacă anul trecut doar 1800 de călători descopereau serviciile Bileteria în aceeași perioadă, ne bucurăm că am reușit într-un an să câștigăm încrederea atâtora clienți și vom miza mereu pe depășirea așteptărilor acestora.
18 Iun 2012

Comanto Trans alege REZMax Vanzari de la Bileteria

Comanto Trans a insemnat inca de la inceput o aventura, o initiativa cu scopul declarat de a construi si apoi consolida o firma de transport care sa se caracterizeze prin calitate maxima in toate domeniile de activitate specifice: curse regulate (trasee), curse ocazionale interne si internationale si nu in ultimul rand, inchirieri autocare.
11 Iun 2012

Schimbari in noul Autogari.RO

Noua versiune a site-ului Autogari.RO vine cu o noua metoda de afisare pretului. Pe langa selectarea localitatii de plecare si sosire, data plecarii, calatorul va trebui sa selecteze numarul si tipul calatorilor. Astfel site-ul va afisa pretul total al calatoriei pentru toti calatorii si va evidentia cea mai ieftina varianta.
25 Mai 2012

Vă place să trageți cu ochiul? Noul site Autogari.RO

Dacă da, iată la ce lucrăm acum: un nou site Autogari.RO. Au trecut peste 7 ani de când am lansat www.autogari.ro și internetul a evoluat mult în acest timp. Refacem site-ul pentru a beneficia de ultimele tehnologii și pentru a oferi o interfață mai facilă și modernă utilizatorilor noștri.
10 Mai 2012

Expozitie TRANSPORT-AR 2012

În perioada 7 - 10 Iunie 2012, Expo Arad Internaţional, (www.expoarad.ro), direcţia specializată a Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Arad, organizează a XIX-a ediţie a expozitiei TRANSPORT-AR şi SALON INTERNAŢIONAL AUTO ARAD, cea mai mare expozitie de transporturi din Romania.
30 Apr 2012

Bilete de autocar in reteaua de terminale ZebraPay prin Bileteria

NOU ! Reteaua de comercializare a biletelor de autocar Bileteria s-a extins pe terminalele ZebraPay. Folosind aceste terminale puteti achizitiona cu plata cash bilete la orice traseu din reteaua Bileteria.
31 Mar 2012

Simpa Trans alege REZMax Vanzari de la Bileteria

Simpa Trans Mangalia reprezinta o firma puternica ce a optat sa isi ofere serviciile tuturor doritorilor. Inca de la infiintare, Simpa Trans a urmarit serviciile de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii sai.
15 Mar 2012

REZMax - Sistem de rezervari si vanzari bilete autocar/microbuz

REZMax este solutia ideala pentru companiile de transport ce doresc sa gestioneze cât mai usor rezervarile si vânzarile de bilete. REZMax exceleaza în acest domeniu prin simplitatea de utilizare si prin flexibilitatea în modul de gestiune a curselor si tarifelor. Fiind o aplicatie web, nu presupune instalarea decât pe un singur calculator (server) si poate fi folosit imediat de pe orice calculator conectat la Internet.
24 Feb 2012

Autogari.RO pe mobil

Afla mersul autobuzelor de oriunde si oricand Cum se foloseste Pasul 1Introduceti denumirea localitatilor de plecare si sosire, apoi apasati Afiseaza curse. Pasul 2Selectati ora dorita de plecare. Pasul 3Vizualizati detaliile cursei.
14 Feb 2012

Curse anulate? Unde? Pana cand? Cand pot pleca la drum? Circula azi?

Este o nebunie zilele astea cu anularea curselor. Le-am adunat pe toate intr-un loc si le-am desenat pe harta ca sa le vedeti usor. Invitam companiile de transport sa semnaleze cat mai din timp cursele suspendate.
13 Feb 2012

Cod portocaliu Astazi nu pleaca nici o cursa din Bucuresti spre judetele cu cod portocaliu

Din cauza codului portocaliu de vant si ninsoare, toate cursele de autocar din Bucuresti au fost anulate. Detalii Ordinul Nr.68 din 02.02.2012 pentru aprobarea Procedurii privind gestionarea efectelor produse de fenomene meteorologice periculoase care pot afecta desfăşurarea normală a traficului rutier şi siguranţa participanţilor pe drumurile publice.
6 Feb 2012

Autogări.RO recomandă călătorilor: Sunați la autogări înainte de a pleca la drum.

Avand in vedere situatia vremii, va recomandam sa verificati la autogara (Cauta autogara din localitatea)sau la operatorul de transport (Cauta companie) daca cursa urmeaza a fi efectuata, pentru a evita situatii nedorite.
4 Feb 2012

ARR recomanda autogarilor

Recomandare operatorilor economici care desfasoara activitati conexe transportului rutier - activitati desfasurate de autogara Avand in vedere avertizarile meteo de inrautatire a vremii in perioada 02-05.02.2012, va recomandam sa suspendati toate cursele care au plecari din autogarile dumneavoastra pe traseele unde circulatia pe drumurile publice este inchisa, pana la redeschiderea respectivelor drumuri.
31 Ian 2012

Virgiliu Cucliciu, ISCTR: Unui calculator nu i se poate da spaga (sistem IT 4 milioane de euro)

Reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) si Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) au organizat la sediul celor dintai o discutie deschisa cu directorul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR), Virgiliu Cucliciu, la care a participat si presa de specialitate.
29 Ian 2012

PROGNOZA METEO: Ger în cea mai mare parte a ţării. Cum va fi vremea luni şi marţi

Luni vremea va fi deosebit de rece, geroasă în special dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -14 şi -4 grade, iar cele minime, în general, între -25 şi -15 grade.
28 Ian 2012

4 milioane euro pentru 1% ?

Nou înființatul ISCTR (Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier) și-a început activitatea de control cu "extraordinarul rezultat" de 1% autovehicule găsite fără cauciucuri de iarnă, din totalul celor care au blocat drumurile naționale. Deci din 345 autovehicule verificate, au găsit 3 fără cauciucuri de iarnă.
28 Ian 2012

Autocarul și autobuzul - o mișcare inteligentă

La începutul acestui an Bileteria s-a alăturat mișcării internaționale de promovare a transportului auto de persoane. Inițiată de IRU și Busword, această mișcare este promovată sub numele "Autobuz și autocar - O mișcare inteligentă" (Bus & Coach - Smart move) . Obiectivul mișcării este dublarea utilizării transportului auto în comun în următorii 10 ani, făcând din acesta cel mai sigur, prietenos, accesibil, ecologic și eficient mod de transport.
26 Ian 2012

CODUL PORTOCALIU va fi prelungit dupa ora 18:00

Din cauza ninsorii şi a viscolului circulaţia rutieră este întreruptă pe zeci de drumuri naţionale şi judeţene, cele mai importante rute blocate fiind A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Lehliu.
31 Dec 2011

Parteneriat Autogari.RO - Romtelecom S.A.

Romtelecom prin 1951 serviciul Informaţii Diverse foloseste Autogari.RO pentru a oferi informatii despre Mersul Autobuzelor prin intermediul numarului de informatii diverse 1951.
29 Dec 2011

La Multi Ani 2012

Iata ca 2011 a ajuns la sfarsit si ne bucuram sa incheiem un an plin de realizari si sa incepem 2012 cu noi planuri si noi sperante. In acest an a prins contur Bileteria, serviciul de vanzari bilete on-line, care va dezvolta industria de transport persoane prin promovare, confort si accesibilitate oferite unui numar tot mai mare de potentiali calatori.
29 Dec 2011

Retrospectiva 2011

Iata cateva dintre cele mai importante lucruri intamplate in 2011: Google a numarat ~5.500.000 vizite pe www.autogari.ro in 2011, cu 30% mai multe decat in anul anterior; ~100.000 RON au fost suma decontata catre companiile de transport care au vandut bilete on-line prin Bileteria ~50.000 rezervari au fost facute in 2011 prin intermediul Autogari.RO si Bileteria
11 Dec 2011

Slobozia: Nick Touring a construit o nouă autogară

Eforturile conjugate ale primarului Gabi Ionașcu și ale patronului Nick Touring, Nicu Pericli au avut ca rezultat construcția unei noi autogări, menită să faciliteze transportul călătorilor atât în interiorul orașului, cât și în localitățile învecinate.
16 Noi 2011

Fenomenul Wi-Fi: Tot mai multe autocare au internet gratuit wireless. CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori

Din cunostintele noastre Antares Transport, Dacos, Simpa Trans, GSM Trans ofera internet gratuit pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea. Din informatiile detinute este vorba de pana in 50 de autocare. Exista autogari care au internet wireless cum ar fi Autogara IDM Basarab Kennedy din Bucuresti. Normandia urmeaza a dota autocarele cu aceasta facilitate dupa ce a dotat autogarile proprii cu acest serviciu. In urmatoarea perioada vom avea o statistica clara i
31 Oct 2011

Iesi in fata celorlalti

Acum, ca am vazut ce cauta calatorii, invitam companiile sa iasa in fata celorlalti si sa arate pe Autogari.RO ce facilitati ofera in timpul calatoriilor. Companiile pot face acest lucru din consola lor, din meniul Administrare > Masini. Facilitatile se stabilesc pe fiecare masina in parte si se pot adauga oricate masini pentru a acoperi toate tipurile de vehicule folosite. Ulterior se poate alege pentru fiecare cursa in parte masina corespunzatoare, acest lucru se face din Administrare > Trasee > se alege traseul > Curse.
31 Oct 2011

Autocare lowcost

Aplicati acum metodele de marketing ale companiilor aeriene lowcost pentru umplerea autocarelor. Cu modulul FlexPrice din REZMax puteti gestiona preturi variabile in functie de: Numarul de locuri libere ramase Numarul de zile ramase pana la plecare Perioada in care se face rezervarea Perioada in care se face calatoria Ziua din saptamana in care se calatoreste si multe altele Cu REZMax aplicarea unor astfel de tarife se face automat, fara batai de cap si puteti promova curse cu preturi de la 1 leu.
29 Sep 2011

Autogari.RO face pui

Pentru o mai buna expunere pe Internet a serviciilor de transport calatori din Romania, am lansat luna aceasta trei noi site-uri: MersulAutobuzelor.ro si MersulMicrobuzelor.ro - site-uri destinate informarii publicului. Acestea vor prezenta in diverse forme informatiile existente pe Autogari.RO. BileteAutocar.com - site specializat in vanzar
29 Sep 2011

2000 de locuri vandute

De la lansarea de anul acesta a serviciului de vanzari bilete on-line, reteaua Bileteria a reusit sa vanda aproximativ 2000 de locuri pentru care a facut plati catre transportatori in valoare de aprox. 100.000 RON.
16 Aug 2011

Scumpirea biletelor CFR cu 18% stopează pierderile, dar ar putea alunga clienţii

Prin majorarea tarifelor pentru transportul cu trenul cu 18%, CFR încearcă să-şi reducă pierderile, însă îi îndepărtează pe călători. Trenurile ar putea circula din ce în ce mai goale, în condiţiile în care CFR Călători a scumpit biletele cu 18%, începând de ieri, pentru a-şi reduce pierderile. Astfel, preţul unui tichet pe ruta Bucureşti - Ploieşti, clasa a doua, va creşte de la 21,5 lei la 25,4 lei, iar la clasa 1: de la 29,6 lei la 34,9 lei. Pentru Bucureşti - Constanţa, tariful la trenul rapid clasa a doua va creşte de la 52,2 lei la 61,6 lei.
15 Aug 2011

Ziua Cargo despre rezervari online

Rezervările online - un start ezitant Deşi, în mod evident, numărul persoanelor şi, implicit, al călătorilor care se informează cu ajutorul internetului este în creştere, majoritatea transportatorilor ezită să apeleze la produse specializate de rezervări online, în ciuda tarifelor foarte accesibile - 100 - 200 euro/lună.
10 Aug 2011

Curse judetene

La solicitarea a tot mai multi calatori, am reintrodus cursele judetene care altfel sunt greu de obtinut telefonic sau din internetul Romanesc. Am decis publicarea acestor curse chiar daca o parte din acestea nu mai sunt valabile sau au fost modificate, bazandu-ne pe cooperarea calatorilor si companiilor de transport pentru corectarea acestor informatii. Atfel invitam calatorii sa posteze note despre corectitudinea traseelor cu care a calatorit, si rugam companiile de transport sa re-verifice traseele care le are in sistem pentru validarea noilor trasee adaugate.
30 Iul 2011

Un mod nou de prezentare

Dat fiind numarul mare de intrebari referitoare la statia de plecare, am ales sa evidentiem statiile de plecare si sa grupam cursele in functie de acestea. Astfel calatorii pot observa la prima vedere statia de plecare cu date de contact si localizarea pe harta, daca aceasta este disponibila (puteti localiza statiile folosite din prima pagina a consolei).
30 Iul 2011

Un nou record de audienta

Ne face placere sa va anuntam un nou record de audienta: in luna Iulie 2011 am depasit maximul inregistrat in August 2010 de 320.000 vizitatori unici, ajungand luna aceasta la 373.000 vizitatori unici. Aceasta reprezinta o crestere a audientei cu 20% fata de anul anterior.
30 Iul 2011

Transmixt Sibiu gestioneaza toate rezervarile in REZMax

Transmixt, una dintre cele mai mari companii de transport persoane din Romania a ales solutia oferita de Bileteria pentru gestiunea rezervarilor venite pe diverse canale: Rezervarile telefonice sunt inregistrate direct in sistem de operatori aflati in diverse localitati din tara Rezervarile on-line se primesc acum si prin intermediul site-ului propriu (www.transmixt.ro) precum si prin intermediul portalului www.autogari.ro Toate aceste rezervari ajung in aceleasi diagrame ce sunt trimise inainte de plecarea cursei. Inregistrand toate rezervarile intr-un singur loc, compania urmareste incarcarea masinilor si le gestioneaza lor dupa necesitati.
26 Iul 2011

RATB introduce autobuze supraetajate

Patru autobuze supraetajate vor circula, începând de joi, prin centrul Capitalei, pe un traseu turistic ce include Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Ateneul Român, Palatul Telefoanelor, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Spitalul Colţea, Teatrul Naţional şi ASE.
20 Iul 2011

De la calatori adunate

Ne bucuram sa vedem din ce in ce mai multi calatori multumiti de serviciile de tranport primite din partea partenerilor nostri. Iata numai cateva spicuiri, pentru care tinem sa felicitam partenerii care le-au oferit aceaste experiente placute: Totul a fost la superlativ. Felicitari dvs. si colaboratorilor dvs. A plecat din Buc la 6:30 iar la 11:20 era la Sibiu. Multumesc Bileteria, multumesc Transmixt. A fost plin autocarul si daca nu aveam rezervare riscam sa
19 Iul 2011

Bilant Autogari.RO - peste 2.000.000 de calatori informati

Bilantul Autogari.RO (conform Google Analytics) este de peste 2.000.000 de vizitatori informati. In ultimele luni numarul accesarilor din Italia, Spania si Anglia a crescut cu peste 50%.
4 Iul 2011

UAE - First air-conditioned bus shelter opens - since 07.12.2006 !!!

The Dubai government is revamping its public transport system to provide a near door-to-door connection through its buses, said a senior official. Dubai: The Dubai government is revamping its public transport system to provide a near door-to-door connection through its buses, said a senior official.
19 Mai 2011

Tarifele la transportul cu metroul şi la CFR Călători se majorează din august, cu circa 10%

Biletele de metrou şi cele ale CFR Călători vor fi majorate din august cu circa zece la sută, potrivit informaţiilor remise de reprezentanţii celor două instituţii. La CFR Călători majorarea va fi de zece la sută, societatea bugetându-şi la începutul anului această creştere, potrivit informaţiilor companiei.
16 Mai 2011

Se scumpesc din nou biletele CFR şi Metrorex. Guvernul a garantat FMI că tarifele vor creşte peste rata inflaţiei

Guvernul a garantat Fondului Monetar Internaţional că până cel târziu la finele lunii august va modifica legislaţia astfel încât să permită regiilor de transport CFR Călători şi Metrorex să majoreze tarifele cu mai mult decât rata inflaţiei, relevă scrisoarea de intenţie cu FMI obţinută de MEDIAFAX.
9 Mai 2011

De la Munte direct la Mare cu Simpa Trans - Brașov - Constanța si Brașov - Mangalia

Călătorești în cele mai bune condiții din Brașov până la Constanța și Mangalia cu Simpa Trans. Biletul îl poți cumpăra online, tot ce ai nevoie este de acces la Internet. Începând cu 01.06.2011 acest traseu circula zilnic.
29 Apr 2011

Bun venit in fata panoului de control

Ne face placere sa va prezentam noua interfata a consolei Autogari.RO si Bileteria destinata companiilor de transport. Imediat dupa autentificare veti fi intimpinat de noul panou de control, unde am afisat toti indicatorii importanti in evaluarea situatiei curente.
28 Apr 2011

Super Widget Autogari.RO

Daca aveti o pagina de internet despre o locatie turistica sau despre un eveniment, atunci acest widget este ceea ce aveti nevoie sa atrageti mai multi vizitatori. Cu doar o linie de cod, puteti adauga o lista cu cele mai cautate curse ce ajung in orasul dvs. Cu siguranta, multi vizitatori vor gasi aceasta informatie foarte utila, iar o data problema transportului rezolvata nu le ramane decat sa dea curs invitatiei dvs.
20 Apr 2011

Baneasa (BBU) - Otopeni (OTP) - Iasi cu Teisa, rapid si sigur

Ai sosit in Romania cu avionul si vrei sa ajungi in zona Moldovei? De acum cu Teisa poti calatori in siguranta de la aeroporturile din Bucuresti (Baneasa sau Otopeni) pana acasa. Cumparati din timp un bilet pe rutele: Otopeni (Aeroport OTP) - Iasi Iasi - Otopeni (Aeroport OTP)
14 Apr 2011

Noi curse disponbile la Bileteria - Partener Apetrans

Din nordul Bucovinei de la Botosani, pana in Banat la Timisoara sau pana la capitala, calatoriti cu Apetrans si veti fi tratat ca un oaspete. Iar de acum puteti cumpara si on-line bilete de calatorie cu anticipatie ceea ce va asigura un loc in autocar, indiferent de aglomeratie.
24 Mar 2011

Bilete de autocar de la Sibiu la Tg Mures si Rm Valcea

Ne face placere sa anuntam demararea colaborarii cu Vilextur Travel pentru vanzarea on-line a biletelor. Prin aceasta colaborare, calatorii au acum la dispozitie cumpararea cu anticipatie a biletelor de pe site-ul Autogari.RO si din reteaua Bileteria.
10 Mar 2011

Bilete on-line pentru Braila si Galati

GSM Trans s-a alaturat retelei Bileteria, punand la dispozitie bilete on-line pentru mai multe destinatii nationale importante, cum ar fi Galati, Braila, Fetesti sau Constanta. Iata cateva trasee pentru care puteti achizitiona din timp biletul on-line, asigurandu-va astfel un loc in autocar: Bucuresti - Braila si
1 Mar 2011

Cursele IONESCU disponibile pentru vanzare on-line

Ne face placere sa anuntam incheierea parteneriatului cu una dintre cele mai renumite companii de transport intern, Ion Ionescu SRL care opereaza sub brand-ul IONESCU curse Bucuresti - Ramnicu Valcea si Ramnicu Valcea - Brasov.
30 Ian 2011

Bilete de autocar prin e-mail

Fie că ești acasă sau la birou, fie zi sau noapte, acum poți cumpăra on-line biletul de autocar. Cu doar câteva click-uri și cu un card bancar poți avea biletul în 2 minute. Astfel ai locul tău asigurat, indiferent de câtă lume va aștepta la îmbarcare, iar pentru anumite curse poți chiar să alegi locul tău preferat din autocar.
27 Ian 2011

Vito Reisen un nou partener Autogari.RO

Curse rapide spre Elvetia cu autocare moderne Setra. Preturi incepand de la 63 Euro ! Sursa: Autogari.RO ©
1 Dec 2010

Parada de Ziua Nationala a început în prezenta oficialitatilor si a 2000 de spectatori

Parada a început cu intonarea imnului de stat si cu salve de tun. La eveniment sunt prezenti peste 2.000 de spectatori. La parada vor participa 1.500 de militari si reprezentanti ai Ministerului de Interne, SPS, FPP si SRI. Din cauza
27 Noi 2010

Autogara Noua in Oradea

Dupa aproape 50 de ani, in Oradea se va construi o noua autogara. Situata in cartierul Nufarul, la intrarea in oras, aceasta va fi a doua, dupa cea din cartierul Velenta. Ideea le apartine Primariei locale si regiei de transport in comun, care vor ca noua autogara sa preia fluxul de calatori dinspre Beius. Mai mult, autobuzele care vin
19 Noi 2010

Conferinta Tranzit 26.11.2010 Consiliile Judetene cer dreptul de a elibera licentele de traseu pentru transport judetean

Potrivit reprezentantilor Ministerului Administratiilor si Internelor în prezent se afla în dezbatere în Camera Deputatilor o propunere legislativa prin care licentele de transport judetean ar urma sa fie eliberate pe viitor de catre Consiliile Judetene, pentru a elimina actualele disensiuni între MAI si ARR, desemnata în acest moment pentru eliberarea licentelor de traseu atât pentru traficul judetean, cât si pentru traficul interjudetean. Propunerea legislativa a fost avansata de senatorul PDL, Petru Filip, si a fost avizata favorabil de Senat, asteptând acum si aprobarea Camerei Deputatilor pentru a putea intra în vigoare cât de curând.
9 Sep 2010

In curand bilete si la agentii, prin Bileteria

In curand veti putea cumpara bilete de autocar de la agentia dvs. Cautati semnul "BILETERIA, bilete de autocar" in vitrinele agentiilor care vand bilete de autocar. Bileteria este o platforma pentru vanzarea biletelor de transport auto interurban si international. Acesta este folosit de operatorii de transport, agentii de turism si website-uri pentru vanzarea biletelor pentru o mare varietate de curse auto nationale si internationale.
8 Sep 2010

Ghidul cetăţeanului român în Uniunea Europeană

Dreptul de a circula liber pe teritoriul unui stat membru Condiţii de călătorie pentru minori Dreptul de rezidenţă până la 3 luni Dreptul de rezidenţă pentru mai mult de 3 luni Dreptul de rezidenţă permanentă Restricţii ale dreptului de liberă circulaţie şi ale dreptului de rezidenţă pe motive de politică publică, securitate publică sau sânătate publică Statutul cetăţenilor români care au depăşit anterior termenul de şedere într-un stat Schengen Reglementările Uniunii Europene în privinţa regimului permiselor de conducere Reglementările referitoare la asigurarea autovehiculelor pe teritoriul Uniunii Europene Securitatea rutieră Sfaturi şi informaţii utile
7 Sep 2010

Programele de transport persoane valabile pana in 30 aprilie 2013

Actualele programe de transport prin servicii regulate în trafic judetean si interjudetean îsi mentin valabilitatea pâna la data de 30 aprilie 2013.
30 Aug 2010

Opinia unui vizitator Autogari.RO

Sunt nemultumit de faptul ca nu exista o siguranta in informatii si nu ii inteleg pe administratorii firmelor de transport. Exista o mare oportunitate pentru ei, dar asteapta ca noi, calatorii sa ii cautam, treziti va domnilor! Sursa: Autogari.RO ©
30 Aug 2010

Parerea calatorilor conteaza

Autogari.RO a dezvoltat cea mai practica metoda de a comunica parerea calatorilor catre conducerea companiei. Calatorilor care au efectuat o rezervare prin intermediul Autogari.RO le este solicitata parerea despre calatoria avuta si este publicata pe pagina companiei si totodata trimisa conducerii companiei. Acestia din urma au datele de contact ale calatorului caruia pot sa-i raspunda cu un raspuns privat sau public.
30 Aug 2010

Jurnal de calatorie cu Transporter

A venit timpul sa facem plinul, sa alimentam cu diesel setea motoarelor, sa ne echipam cu formulare, aparatele foto, sa cerem ajutorul muzei jurnalistului si sa plecam la drum.
30 Iul 2010

Azi se lanseaza ChangeTransport.com

Change Transport este un proiect englezesc, de autobuze ecologice, s-ar spune ca primul ar aparea pe Heatrow anul acesta. Site-ul apartine unei companii irlandeze care furnizeaza solutii de management a flotelor de autobuze: gps tracking, passenger information. Sursa: © ChangeTransport.com
1 Iul 2010

Modificare preturi

Dat fiind majorarea cotei TVA la 24%, este posibil sa avem pe site-ul nostru preturi inca neactualizate. Va rugam sa cosiderati posibilitatea unui pret mai mare cu 5-10% decat cel afisat in aceasta perioada.
16 Iun 2010

Autobuzele RATB care asigurau transportul public între Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov nu mai circula începând de marti

Autobuzele RATB care asigurau transportul public între Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov nu mai circula începând de marti, reprezentantii Consiliului Judetean Ilfov solicitând operatorilor de transport privat sa mareasca numarul de microbuze si frecventa cu care acestea circula. Reprezentantii Consiliului Judetean Ilfov sustin ca, în urma unei analize la nivelul CJ,
3 Iun 2010

Valabilitatea programul de transport interjudetean de persoane va fi prelungita pana in 2014.

Valabilitatea programul de transport interjudetean de persoane va fi prelungita pana in 2014. Programul de transport interjudetean de persoane va fi valabil pana in anul 2014. Masura vine sa stabilizeze piata serviciilor de transport persoane din Romania, intr-o perioada foarte grea din punct de vedere economic si va avea efecte benefice directe pentru toti
3 Iun 2010

Autogari.RO - Agentia ta de acasa

Autogari.RO iti da posibilitatea sa rezervi sau sa cumperi bilete la cursele interne si internationale de oriunde te-ai afla. Fie ca esti in tara sau in strainatate, poti rezerva sau cumpara un loc la autocar fara sa iesi din casa.
28 Mai 2010

85% din mijloacele de transport in comun vor circula marti, in timpul grevei

Presedintele Sindicatului Transportatorilor RATB, Mircea Ionescu, a spus, la finalul discutiilor cu primarul general, ca în mod normal circula zilnic în Capitala 537 de tramvaie si troleibuze, iar dintre acestea în 1 iunie vor fi pe trasee 85%. "Am decis sa nu facem greva de solidaritate întrucât masurile de austeritate anuntate de Guvern nu ne afecteaza", a declar
14 Mai 2010

Petitie online: Vrem un viitor pentru Romania ... dar cu ce...? Semneaza

PETITIE ONLINE: Mentineti indemnizatia pentru mame la 85% din venit. SEMNEAZA AICI... REALITATEA.NET SI REALITATEA TV vin în ajutorul mamicilor si lanseaza o petitie împotriva reducerii indemnizatiei pentru cresterea copilului. Daca te simti nedreptatit de propunerea Guvernului si vrei sa opresti abuzurile Executivului intra si semneaza petitia. Documentul si
7 Mai 2010

Toate informatiile cu un singur click

Ai acum ocazia sa afli de la alti calatori mai multe detalii despre cursele auto, iar daca ai informatii le poti impartasi semenilor tai. In dreptul fiecarei curse veti gasi o imagine sugerand gradul de incredere a informatiilor respective:
15 Mar 2010

Trenurile de calatori ale CFR sunt programate sa intarzie 2 ani si 4 luni în acest an

Traficul de calatori din reteaua feroviara administrata de CFR SA este, in acest an, de 64,3 milioane de tren-kilometru (parcursul total al tuturor trenurilor de calatori), potrivit indicatorilor de calitate si performanta privind functionarea infrastructurii feroviare in 2010. In acelasi document, se arata ca intarzierea medie pentru 100 km parcursi de fiecare tren de calatori, in medie, este de 1,9
22 Feb 2010

Curse autocar Bucuresti-Timisoara, tur-retur

Rezervari online curse autocar Bucuresti-Timisoara http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Timisoara/643-556.aspx si Timisoara-Bucuresti http://www.autogari.ro/Transport/Timisoara-Bucuresti/556-643.aspx . Detalii suplimentare la operatorii de transport. Sursa: Bileteria SRL
22 Feb 2010

Stiati diferenta intre AUTOCAR si autobuz?

AUTOCAR - autobuz destinat si echipat numai pentru transportul de persoane asezate pe scaune, pe distante mari, amenajat pentru a asigura confortul persoanelor transportate, NEAVAND POSIBILITATEA TRANSPORTULUI DE PERSOANE IN PICIOARE.
12 Ian 2010

Ia Mersul Autobuzelor cu tine

Autogari.RO este in continua imbunatatire. Modul de afisare pentru a aduce toate informatiile de la primul click pe "Cauta". O data cu aceasta modificare va punem la dispozitie o mult dorita facilitate ce va da acum posibilitatea sa imprimati programul curselor intr-un format potrivit, usor de citit. Pentru a imprima rezultatul unei cautari, alegeti optiunea "Tipareste" din coltul dreapta sus. Sursa
24 Dec 2009

Autogari.RO va ureaza La multi ani 2010 !

Echipa Autogari.RO va ureaza Sarbatori fericite, multa sanatate, iubire alaturi de cei dragi si numai bine. Sursa: Autogari.RO
17 Dec 2009

Autogari.RO împlineste 5 ani împreuna cu „Mersul Autobuzelor” on-line

Echipa Autogari.RO are placerea sa anunte aniversarea a 5 ani de informare în sprijinul pasagerilor venind în întâmpinarea nevoii de informare a milioanelor de pasageri cu varianta electronica a ‘Mersului Autobuzelor’ on-line. Pe site-ul www.Autogari.RO oricine poate cauta acum printre cele aproximativ 8.000 trasee ce unesc 4.000 de statii din toata România si Europa. Aceste informatii sunt actualizate period
26 Noi 2009

Curtea domneasca de la Brebu, Prahova

Aici se gaseste Complexul arhitectural medieval Brebu, monument din secolul XVIII, situat in centrul comunei, conceput ca manastire si curte domneasca de vara, ctitorie a domnitorului Matei Basarab. Complexul este alcatuit din trei edificii: o clopotnita de 27 m inaltime - una dintre cele mai frumoase si mai bine pastrate constructii de acest tip din tara noastra, Casa Domneasca cu asp
24 Aug 2009

Ministrul pentru Afaceri Europene, Vasile Puscas: Romania trebuie sa aiba o structura coerenta si functionala a transporturilor

Comisia Europeana a initiat un nou dialog cu statele membre, privitor la doua regulamente ce vizeaza sectorul transporturilor, care vor intra in vigoare in luna decembrie a acestui an. Astfel, ministrul Vasile Puscas invita la “o buna pregatire a normelor care vor trebui adoptate, care vor duce la o structura coerenta si functionala a transporturilor, menita sa imbunatateasca serviciile pentru cetateni.” Este vo
6 Iul 2009

Mijloacele de transport se pot inchiria online

Pe internetul romanesc exista mai multe solutii prin care o persoana poate selecta online un autoturism sau chiar un autocar ori un microbuz. Daca ofertele privind inchirierea de automobile sunt deja destul de variate pe site-urile companiilor de specialitate, in ultimul timp s-a consacrat pe internet, in Romania, si un site gen portal al domeniului sau de activitate, care asigura o baza de date c
6 Iul 2009

Primul autocar amfibie isi face loc printre valuri

e pare ca vremurile in care bacul era indispensabil drumetiilor ce necesitau traversarea unui lac sau a unui rau, sunt pe cale sa apuna. O firma britanica ofera acum o alternativa foarte practica a acestei metode, prin construirea revolutionarului autocar-amfibie AmphiCoach. AmphiCoach are intocmai aspectul unui autocar cu o capacitate de
1 Iul 2009

Stiati diferenta intre AUTOBUZ si autocar?

AUTOBUZ - autovehicul cu cel putin 4 roti si o viteza maxima constructiva mai mare de 25 km/h, conceput si construit PENTRU TRANSPORTUL DE PERSOANE PE SCAUNE SI IN PICIOARE si care are mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv locul conducatorului auto.
22 Iun 2009

Petrom majoreaza marti preturile la benzina si motorina

Petrom (SNP) va scumpi, marti, cu sase bani pe litru preturile de vânzare ale benzinei si motorinei, a anuntat, luni, compania controlata de grupul austriac OMV. Benzinele Premium fara plumb 10 ppm si Top Premium fara plumb 99+ vor costa 3,8 lei/litru, respectiv 4,13 lei/litru. Sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 vor putea fi cumparate cu 3,9 lei
15 Mai 2009

Forum "Tranzit"

Forum de discutii pe probleme de transport si logistica.Sursa: Tranzit ©
5 Mai 2009

"Campania pentru un transport civilizat" - 20 mai 2009, Bucuresti

Cine ramâne în carti pe segmentul de transport de persoane prin servicii regulate? Se pregateste liberalizarea? Cine ramane in carti pe segmentul de transport de persoane prin servicii regulate? Se pregateste liberalizarea? Conferinta va fi deschisa de Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
31 Ian 2009

Parteneriat între Ministerul Turismului si Dominic de Habsburg privind Castelul Bran

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat sâmbata, în urma unei întâlniri cu Dominic de Habsburg, ca a stabilit cu proprietarul Castelului Bran un "parteneriat activ" în ceea ce priveste promovarea acestui obiectiv turistic. Elena Udrea a declarat ca a avut "o foarte buna întâlnire" cu arhiducele si cu familia sa si a apreciat "disponibilitatea" proprietarilor d
31 Ian 2009

"Kung Fu Panda" a obtinut 10 premii la Annie Awards

Lungmetrajul animat "Kung Fu Panda" a obtinut 10 premii la cea de-a 36-a editie a Annie Awards, distinctii care recompenseaz cele mai bune productii animate de cinema si televiziune si care, de obicei, indica viitorul câstigator al premiului Oscar, informeaza Variety. "Kung Fu Panda" a obtinut premiile pentru categoriile "cel mai bun lungmetraj animat", "cea
31 Ian 2009

CAS-ul angajatului creste cu un punct, de la 9,5% la 10,5%, iar angajatorii vor achita între 20,8% si 30,8% din venitul brut al angajatilor, începând cu 1 februarie.

Contributia de asigurari sociale platite de angajat, indiferent de natura conditiilor de munca, va fi majorata cu un punct procentual, de la 9,5% la 10,5%, iar angajatorii vor achita între 20,8% ?i 30,8% din venitul brut al angajatilor, începând cu 1 februarie. Pentru conditii normale de munca, cota de contributii sociale a fost stabilita de Guvern, prin proi
20 Dec 2008

Echipa Apetrans va informeaza:

Pentru a afla programul curselor Apetrans in perioada 24.12.2008 - 03.01.2009 click aici:> CLICK Sursa: Apetrans ©
12 Dec 2008

Incepand de astazi, problemele din trafic precum defectarea semafoarelor sau intersectiile cu ambuteiaje pot fi reclamate prin telefon.

De astazi, bucurestenii pot reclama telefonic semafoarele defecte si intersectiile cu ambuteiaje la noul dispecerat de monitorizare si control al traficului, apeland la numarul de telefon 9762. Dispeceratul ne va sta la dispozitie prin intermediul a patru dispeceri. Un dispecer tehnic, un dispecer al Administratiei Strazilor, unul de la Brigada de Politie Rutiera si unul de la Politia Comunitara vor ra
7 Dec 2008

CE propune drepturi noi pentru calatorii europeni

Reprezentantii Comisiei Europene (CE) au adoptat joi doua propuneri legislative care prevad o serie de drepturi pentru pasagerii care utilizeaza serviciile de autobuz si maritime, atat pe rutele interne, cat si pe cele internationale, potrivit unui comunicat de presa al CE. Drepturile includ reguli minime de informare a tuturor pasagerilor inainte de si in timpul calatoriei, asistenta si despagubiri in
27 Noi 2008

Ministerul Transporturilor a semnat contractele privind extinderea la patru benzi a trei sectoare ale centurii municipiului Bucuresti.

Proiectele cu privire la extinderea la patru benzi a trei sectoare ale centurii municipiului Bucuresti, au o valoare totala de 245 milioane de lei, fara TVA, urmand ca lucrarile sa fie finalizate in aproximativ doi ani. Constructorii celor trei tronsoane, fiecare cu o lungime de circa zece kilometri, sunt consortiile Delta ACM 93/Tehnologica Radion /SIRD/ Pro Cons XXI,
18 Noi 2008

Ordinul MT nr. 1352/2008 - modificarea Normelor privind organizarea si efectuarea transporturilor rutiere si a activitatilor conexe acestora

Ordinul Ministerului Transporturilor nr. 1352/2008 pentru modificarea si completarea Normelor privind organizarea si efectuarea transporturilor rutiere si a activitatilor conexe acestora, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 1.892/2006 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 761 din 11.11.2008. Sursa:
8 Noi 2008

A fost reluat transportul public intre Bucuresti si localitatile limitrofe

Transportul public intre Bucuresti si Ilfov a fost reluat, miercuri dimineata, pe 32 de trasee - relateaza Radio Romania Actualitati. Consilierii municipali au aprobat, marti, proiectul referitor la circulatia autobuzelor intre Capitala si localitati limitrofe. In urmatoarele zile vor fi puse la dispozitia cetatenilor si autobuzele necesare pentru celelalte 19 linii. Circulatia autobuzelor RATB intre Capitala si lo
10 Sep 2008

Noul "Mers al Autobuzelor" valabil pana in 2013

Dupa ce in urma cu 3 ani am lansat “Mersului Autobuzelor On-line” venind în întâmpinarea nevoii de informare a milioanelor de calalatori, acum va oferim programul curselor de transport interjudetean valabil pana in anul 2013. In anul 2008 Autogari.RO a informat peste 1.250.000 de persoane care au cautat informatii de transport. Autogari.RO este o initiativa privata care are nevoie si de sprijinul autor
18 Aug 2008

Eurotur nou partener Autogari.RO

Societatea noastra detine autocare Setra Top Class 415 HDH ***, 315 HDH ***, experienta de peste 15 ani in transport international de persoane, seriozitate si totodata preturi avantajoase. Sursa: Autogari.RO ©
6 Aug 2008

Millenium Trans Impex inchiriaza autocare moderne

MILLENIUM TRANS Impex ofera spre inchiriere pentru diverse ocazii, cat si pentru conventii (transport salariati firma), taxi-uri, microbuze, midi-autocare, autocare, la preturi avantajoase. Avand un parc de masini cu un confort sporit si variat, masinile fiind de mai multe diverse tipuri si marci, microbuze (MERCEDES, IVECO, VW, FORD), midi-autocare (MITSUBISHI, BMC, ISUZU), autocare (MERCEDES, SCANIA, SETRA), toate s
6 Aug 2008

Canalul Marea Neagra-Marea Nordului, alternativa pentru autostrazile Europei

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca l-a bucurat deschiderea manifestata de cancelarii Austriei si Germaniei, cu care a discutat la cel mai recent Consiliu European, pentru "visul de a lega Marea Neagra de Marea Nordului" prin canalul Dunare-Rin. Seful statului s-a întâlnit, la bordul unui vapor care a facut o croaziera pe Dunare, în zona Orsova, cu reprezentanti ai u
24 Iul 2008

"Orasul de matase" - un oras construit de la zero in Kuweit

Kuweit pregateste o investitie de 132 de miliarde de dolari intr-un proiect fara precedent: construirea de la zero a unui nou oras, botezat "Silk City" (Orasul de matase), anunta The Guardian. Un zgarie-nori de 1.001 metri, rezervatii naturale, locuinte pentru 700.000 de oameni si retele de cai ferate care sa lege noul oras de Damasc, Bagdad, Iran si China -
24 Iul 2008

General Motors ar putea construi pentru Europa masina electrica Volt intr-o uzina din Marea Britanie

General Motors ar putea construi vehiculul electric Chevrolet Volt la uzina din Ellesmere Port, atat sub brandul Opel cat si sub brandul Chevrolet, scrie Financial Times. Posibilitatea a aparut dupa ce seful GM Europa a discutat cu prim-ministrul Marii Britanii la salonul auto de la Londra. Guvernul britanic pune la bataie circa 200 de milioane de dolari p
24 Iul 2008

Ministerul Transporturilor suspenda aplicarea amenzilor pentru lipsa rovinietei pana pe 31 iulie

General Motors ar putea construi vehiculul electric Chevrolet Volt la uzina din Ellesmere Port, atat sub brandul Opel cat si sub brandul Chevrolet, scrie Financial Times. Posibilitatea a aparut dupa ce seful GM Europa a discutat cu prim-ministrul Marii Britanii la salonul auto de la Londra. Guvernul britanic pune la bataie circa 200 de milioane de dolari pentru dezvol
24 Iul 2008

S-a modificat Legea Transporturilor - perioada de valabilitate a programului de transport rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic interjudetean a fost prelungita la 5 ani.

Iunie a fost o luna plina. Proteste pe plan international, targuri pe plan intern... modificari de legislatie. Da! Dupa o perioada relativ lunga de discutii pe aceasta tema, au fost publicate modificari ale Legii Transporturilor in Monitorul Oficial. Totul pe fondul in care ministrul Ludovic Orban a intrat in dizgratia sefului sau de partid si... de Guvern. Guvernul a modificat miercuri, 11 iuni
17 Iul 2008

Autogari.RO va publica noul mers al autobuzelor

Începând cu data de 21 iulie veti gasi pe site-ul nostru Noul program de transport 2008-2011. Autogari.RO face toate eforturile rezonabile astfel încât informatiile publicate sa fie corecte si actuale. Informatiile va sunt oferite cu buna credinta dar fara garantia de a fi corecte sau actuale. Daca credeti ca orice informatie este incorecta va rugam sa folositi pagina de contact. Va sfatuim sa verificati informatia la op
19 Iun 2008

"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! "

Avem o echipa nationala si ar trebui sa dam dovada de "RESPECT". Sa vedem cand...
17 Iun 2008

Echipa a doua a Olandei ne face "praf"

Am sperat pana in ultima secunda ca Romania va da dovada de caracter si personalitate, dar... am dovedit inca o data ca mai avem de invat fotbal... si ca vom confirma de fiecare data ca stim sa RATAM toate oportunitatile pe care le primim... OLANDA a jucat cu echipa a 2 a si ne-a invatat fotbal. FELICITATI OLANDA! RUSINE ROMANIA !!!
11 Iun 2008

Transport urban focalizat pe pasager

Testele pentru alegerea autobuzului anului 2009 au fost organizate, luna trecut?, la Berlin. La competi?ia pentru câ?tigarea titlului „Bus of the Year“ au participat Setra 415 NF, MAN Lion’s City cu propulsie pe hidrogen ?i Optare Versa. Vehiculele au impresionat prin aten?ia acordat? confortului pasagerilor, dar ?i prin performan?e tehnice foarte bune ?i manevrabilitate optim?, extrem de importante
1 Iun 2008

La drum cu DELFINII !

In perioada 26 Iunie - 4 Iulie 2008, 4BUS desfasoara pentru toti operatorii de transport din Romania o ampla actiune de promovare a produselor sale marca IVECO - IRISBUS, atat din gama de vehicule urbane, cat si din gama celor destinate traseelor interurbane si turistice. Cu aceasta ocazie, se vor putea testa in direct calitatile produselor din portofoliu, operatorii beneficiind de consultant
24 Mai 2008

Motorul schimbarii: Conferinta transportatorilor din Romania

Gestionarea cu succes si responsabilitate a provocarilor manageriale 29 Mai 2008, Bucuresti, Hotel Novotel Practici de succes si dezbateri in plen, pe teme ca: • Oportunitati si tendinte de dezvoltare • Infrastructura, legislatie si mediu • Optimizarea proceselor si a fluxurilor in transport • Transparenta costur
23 Mai 2008

test

test
23 Mai 2008

Echipa a doua a Olandei ne face "praf"

Am sperat pana in ultima secunda ca Romania va da dovada de caracter si personalitate, dar... am dovedit inca o data ca mai avem de invat fotbal... si ca vom confirma de fiecare data ca stim sa RATAM toate oportunitatile pe care le primim... OLANDA a jucat cu echipa a 2 a si ne-a invatat fotbal. FELICITARI OLANDA! RUSINE ROMANIA !!! "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! " ca sa il citez pe Mircea B
1 Noi 2007

Mersul trenurilor și autobuzelor pe telefonul tău

Telefonul tău conține acum mersul trenurilor și autobuzelor. Intră pe WEB la adresa http://mobile.autogari.ro și poți afla când pleacă trenul sau autobuzul. Am pregătit o pagină simplă, ce se încarcă repede, dar cu toate informațiile necesare. Pe lângă ore și durate, găsești la noi numerele de telefon ale operatorilor a autogărilor, adresa stațiilor și multe altele.
19 Mar 2006

Parteneri media

25 Feb 2006

Centura pe patru benzi in jurul Capitalei

Autoritatile vor sa faca din soseaua de centura a Bucurestiului drum national. Cu 60 de milioane de euro, Ministerul Transporturilor vrea pentru soseaua de centura patru benzi, dar astfel sa si uneasca doua autostrazi. Numai ca largirea drumului implica exproprieri ale localnicilor din comunele prin care trece soseaua.
20 Feb 2006

TOPUL ARTERELOR

Unele artere din capitalã sunt adevãrate capcane pentru ºoferi ºi pentru pietoni. Dar cea mai periculoasã este ªoseaua Mihai Bravu din capitalã, unde anul trecut s-au produs cele mai multe accidente rutiere.
8 Feb 2006

CARGO Romania & BUS - Februarie 2006

BUS FLASH Solutii inovative Neoman Pasapoarte electronice Compensari legale Vizite in Turcia Risipa de Revelion pag. 96 Accident de autocar in Italia Transportatorii in colimatorul ARR Ilfov-Bucuresti: pret dublu pag. 97 INVESTITII Proiecte pentru Capitala pag. 98-99 VIZITA LA FABRICA SETRA Demonstratie de clasa pag. 100-103 TENDINTE DE PIATA Firmele mic
8 Feb 2006

CATALOG CARGO ROMANIA & BUS 2006

Retrospectiva CARGO Romania & BUS 2005 pag. 6-13 Autovehicule comerciale pentru transport marfa pag. 15-78 Carosieri pag. 79-120 Autovehicule comerciale pentru transport persoane pag. 121-150 Second-hand pag. 151-162 Utilaje de constructii pag. 163-186 Service pag. 187-218 Sisteme de control al temperaturii pag. 219-224 Anvelope pag. 225-236 Lubrifianti pag. 237-248 Asigurari si sisteme de finantare pag.
8 Feb 2006

Autogari vandute la pret de apartament

Autogarile din Constanta au incaput pe mana oamenilor lui Miron Mitrea si Corneliu Iacobov Autogari vandute la pret de apartament Autogarile din Constanta au incaput, in urma cu mai bine de doi ani, pe mana oamenilor lui Miron Mitrea si Corneliu Iacobov, fiind cumparate la acea vreme cu pretul unui apartament din oras. Concluzia apartine comisarilor Garzii Financiare Constanta, care in ultimele
24 Ian 2006

TRENURILE POT SA CIRCULE CU MAXIMUM 70 DE KM LA ORA

Frigul, vântul si zapada au afectat si programul trenurilor de calatori de pe caile ferate românesti. Întârzierile cele mai mari, de peste 100 de minute, s-au înregistrat la trenurile internationale care intra în tara pe la Punctul de Frontiera Curtici. Pe rutele interne, întârzierile cele mai mari s-au înregistrat la trenurile care leaga Moldova si Dobrogea de Bucuresti si invers. În functie de categorie, garniturile au plecat în cursa
21 Ian 2006

Nu plecati la drum pana nu sunati la dispecerat

Comandamentul Central de Iarnã din Ministerul Transporturilor sfatuieste soferii: - În primul rând, recomandãm conducãtorilor auto sã nu plece la drum pânã nu sunã la dispecerat, la telefoanele: 318.66.09, 318.66.31, 315.75.66 sau 9360. Poate le dãm o rutã mai bunã. Apoi, le recomandãm sã aibã cauciucuri de iarnã, lanþuri ºi sã adaptez
18 Ian 2006

Bucureºti-Constanþa - cel mai bãtut drum

Autogari.RO va ofera topul celor mai cãutate 10 destinaþii cu mijloacele de transport auto în comun (autocare ºi microbuze). Astfel, pe primul loc se aflã detaºat Bucureºti - Constanþa, urmat la mare distanþã de restul destinaþiilor din top 10: Bucureºti - Constanþa Bucureºti - Brasov Bucureºti - Iaºi Bucureºti - Piatra Neamþ Bucureºti - Mangalia Bucureºti - Sibiu Bucureºti - Suceava Bucureºti - Piteºti Iaºi - Bucureºti Bucureºti - Galaþi Precum se observã, principala localitate de plecare este Bucuresti concuratã însã surprinzator de Iaºi.
10 Ian 2006

Se circula pe Valea Oltului!

Traficul pe Valea Oltului a fost reluat, miercuri, la ora 14:00, pe un singur fir, pentru masinile de pana la 7,5 tone, fara restrictii orare. Autoritatile au montat semafoare pentru ca circulatia sa nu se blocheze, transmite corespondentul nostru.
1 Ian 2006

Traficul pe Valea Oltului ar putea fi reluat Miercuri

Specialistii de la Protectia civila din Sibiu incearca noi detonari pe Valea Oltului. A saptea detonare de marti nu a reusit iar autoritatile au spus ca vor folosi o cantitate mai mare de explozibil, transmite corespondentul nostru la fata locului.
1 Ian 2006

La vama cu echipament de iarna

Autoritãþile de frontierã ungare au interzis, luni, intrarea pe teritoriul þãrii a mijloacelor de transport rutier neechipate de iarnã, în condiþiile cãderilor masive de zãpadã din ultimele zile, informeazã Poliþia de Frontierã Românã. Sursa: MediaFax
20 Dec 2005

Vom merge pe autostrada pana in Ungaria

In 2015, drumul cu masina pana la Viena ar putea dura doar 10 ore. Autostrada Bechtel ar putea fi finalizata cu un an intarziere, abia in 2013. „Cred ca este posibil sa se depaseasca termenul 2012”, a declarat saptamana trecuta ministrul transporturilor, Gheorghe Dobre. Daca, intre timp, autoritatile de la Bucuresti deblocheaza proiectul celor 160 de kilometri de autostrada intre Bucuresti si Br
30 Noi 2005

Autostrada Brasov-Bors... revine

Constructia autostrazii Brasov -Bors va continua, dar numai dupa renegocierea contractului cu firma Bechtel, a anuntat, miercuri, premierul Calin Popescu Taricenu, citat de Radio Romania.
27 Noi 2005

EUROPA SUB TROIENE

Ninsorile abundente au provocat un adevãrat haos pe drumurile din Marea Britanie, Belgia, Franþa, Germania, Olanda ºi Elveþia. Zeci de oameni au rãmas blocaþi pe autostrãzi, alte câteva mii nu mai au curent electric, iar în unele zone, toate activitãþile au fost suspendate. La Paris, Turnul Eiffel a fost închis câteva ore din cauza cãderilor masive de zãpadã. În Marea Brit
20 Noi 2005

EUROPA SUB TROIENE

Peste 500 de utilaje vor fi scoase la iarnã în Capitalã Autoritãþile Capitalei dau din nou asigurãri cã vor face faþã cu bine ninsorilor. Peste 500 de utilaje pentru deszãpezire ºi aproape 3500 de angajaþi ai firmelor de salubrizare sunt pregãtiþi sã facã faþã zãpezilor care vor veni în capitalã. Pluguri, cisterne cu soluþie ecologicã, basculante sau î
11 Noi 2005

In Africa de Sud, pasagerii dau foc la trenuri

Pasagerii enervati de intarzierile trenurilor au incendiat, miercuri seara, 28 de vagoane stationate in doua gari din Soweto, in apropiere de Johannesburg, in Africa de Sud. Potrivit unui oficial, trenurile au ramas blocate in gari din cauza unor probleme tehnice. "Pasagerii au coborat din vagoane si le-au dat foc", a explicat Thandi Mlangeni, purtatorul de cuvant al Metrorail, care a apreciat ca pagubele totale se ridica la circa 25 de milioane de euro. Sursa:
10 Noi 2005

Noi combustibili

In fata cresterilor de pret al carburantilor, deja au incaput sa apara solutii alternative. De la uleiul de rapita din motorina, la ethanol si noi combustibili sintetici derivati din gaz natural, conducatorii auto vor avea in curand mai multe optiuni la pompa.
26 Oct 2005

Autogari.RO reinvie traditia plutaritului...

Autogari.RO a reinviat traditia plutaritului pe Bistrita in vara acestui an. Detalii in "Academia Catavencu" din 26.10.2005. Poza 1 Saci cu sticle Poza 2 Sticle pentru pluta Poza 3
26 Oct 2005

Loteria Vizelor On-line

In perioada 5 Octombrie - 4 Decembrie veti putea trimite on-line inscrierile pentru loteria vizelor organizata anual de Statele Unite ale Americii.
12 Oct 2005

Managementul Transporturilor

Cursuri deschise organizate de AFPMKT in cadrul sesiunii de toamna la Bucuresti adresate persoanelor care vor sa isi aprofundeze cunostintele in domeniul Managementului Transporturilor. Cursurile vor avea loc in perioada 3-4 decembrie la Bucuresti. Participantii pot fi persoane care intentioneaza sa capete cunostintele necesare angajarii intr-o companie, cat si directori de companii sau cei din managementul executiv. Cateva din obiectivele cursurilor: Furnizarea instrumentel
5 Oct 2005

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism nu va participa la targul de la Romexpo

Dupa un conflict mult-mediatizat, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a anuntat ieri ca nu va mai participa anul acesta la Targul International de Turism al Romaniei, organizat la Romexpo. Dupa cinci ani in care ANAT a fost prezenta, chiar ca organizator, de aceasta data, au iesit la suprafata o serie de nemultumiri. Organizarea sub orice critica a targului, calitatea proasta a serviciilor, mediatizarea
3 Oct 2005

Haos in vami

Sute de persoane au fost intoarse din Punctele de Trecere a Frontierei din judetul Arad, dupa ce politistii de frontiera au constatat ca nu indeplinesc noile reglementari privind calatoriile in strainatate, intrate in vigoare de la 1 octombrie. Potrivit comisarului Florin Oprisa, purtator de cuvant in cadrul IJPF Arad, in primele doua zile de la introducerea noilor conditii au fost opriti sa iasa din Romania, pri
8 Sep 2005

AUTOBUZE ROMANESTI - Visul prinde contur

Dupa lansarea prototipului Igero la inceputul anului, firma El Car incepe productia de serie. Visul, poate uitat al transportatorilor romani, prinde contur – o oferta autohtona de autovehicule destinate transportului de persoane. Locul unde sunt realizate autobuzele este Brasov, in incinta Roman. Gasirea unui spatiu potrivit pentru inceperea productiei de serie era principalul lucru care trebuia realizat dupa lansarea di
3 Sep 2005

Circulatia a fost reluata pe Valea Oltului

Circulatia rutiera si feroviara pe Valea Oltului - DN 7 (Ramnicu Valcea - Sibiu) a fost redeschisa miercuri seara, in jurul orei 21.00, dupa ce caderile masive de stanci si bolovani au blocat luni traficul intre Caineni - Valea Marului, potrivit datelor remise Rompres de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT). "Aseara s-a redeschis circulatia pe calea f
Sunteţi transportator?

Acces GRATUIT!

Autogari.RO este un sistem deschis unde orice operator de transport poate publica cursele proprii.
Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: