REZMax - Asistent Sofer

REZMax - Asistent Sofer

LANSARE - Sistemul de vanzari si rezervari REZMax are incepand cu 03.12.2013, un nou modul ce va rula pe telefoane si tablete Android. Acest nou modul este destinat soferilor si dispecerilor pentru a-i asista la imbarcarea calatorilor.

Avand o conexiune la internet, aplicatia descarca diagramele de calatori din REZMax si permite marcarea calatorilor ce s-au imbarcat, cu o simpla scanare a unui cod de bare. Astfel, soferul are in timp real listele cu toti calatorii cu bilet sau rezevare ce urmeaza sa se imbarce. De aceea veti putea permite vanzarea/rezervarea pana aproape de momentul imbarcarii, iar dupa efectuarea unei curse, se va salva in sistem situatia imbarcarilor si incasarilor la sofer.

Acesta este un prim pas in extinderea functionalitatii REZMax in masini, dorind sa furnizam in viitor functionalitati ca:

  • Vanzare de bilete la bord
  • Urmarie GPS
  • Gestiunea abonamentelor
  • etc.

Acest modul va putea fi folosit GRATUIT de abonatii REZMax si se va putea instala pe majoritatea telefoanelor smartphone si a tabletelor dotate cu Android. Este preferabil un abonament cu internet pe mobil de 100-200 Mb, insa poate functiona si cu conexiune ocazionala WiFi. In acest din ultim caz sincronizarea datelor se va face doar la conectarea dispozitivului la WiFi. Pentru o scanare mai usoara a codurilor de bare, este de preferat o camera foto cu focalizare si flash, insa vom incerca sa adaptam aplicatia la dispozitivele cu camere foto simple.

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: