Comunicate de presa

Flux comunicate
15.06.2019

Autogari.RO - 15 ani „Mersul Autobuzelor” on-line

Echipa Autogari.RO are placerea sa anunte aniversarea a 15 ani de informare în sprijinul pasagerilor venind în întâmpinarea nevoii de informare a milioanelor de pasageri cu varianta electronica a ‘Mersului Autobuzelor’ on-line. Pe site-ul www.Autogari.RO oricine poate cauta acum printre cele aproximativ 8.000 trasee ce unesc 4.000 de statii din toata România si Europa.
01.01.2019

Premiile Autogari.RO 2018

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm câștigătorii Premiilor Autogari.RO 2018 pentru transportul de persoane ce se acordă companiilor care oferă cele mai bune servicii de transport.
25.02.2018

Fă următorul pas cu REZMax

REZMax, suportul transportului romanesc fără abonament este aici. Începeți de astăzi să folosiți REZMax cu toate facilitățile sale, fără a plăti nici un abonament, ci doar 1% din valoarea biletelor și rezervărilor înregistrare în sistem.
29.06.2016

REZMax Sofer '18 Vânzare în autocar (beta 2018)

Cea mai noua extensie mobila a sistemului REZMax pentru soferi. Necesita un cont existent in sistemul REZMax. Acesta trebuie sa aiba asociat rolul de "Sofer". Ofera urmatoarele functionalitati: Oferă asistență șoferului de la deschiderea cursei până la finalizarea acesteia: Emiterea de bilete cu bon fiscal (necesita casa de marcat cu Bluetooth). Îmbarcare călători cu rezervări. Descarcarea și afișarea diagramelor in tip real. Calcularea locurilor libere. Urmărirea traseului. Marcarea imbarcarilor si incasarilor la soferi. Scanarea codului de pe bilet pentru verificarea acestuia. Consum carburant pe cursă
07.04.2016

Noi Parteneri, noi rute

Uram bun venit pe site-ul nostru urmatorilor parteneri: Bapter Expeditii Viomob Impex Model Oador Afla Star Impex And Flor Euro Michael
01.09.2015

Autogari.RO - Mai mult decat te astepti

Când vine vorba de transport interurban, Autogari.RO tocmai a devenit ghidul tău complet de călătorie. Fie că dorești să călătoriești cu autocarul sau cu trenul, acum le găsești pe toate pe www.autogari.ro.
03.08.2015

Oferta aniversara 10 ani Autogari.RO

Abonament Autogari.RO de 12 luni la pret de 10 La împlinirea a 10 ani de prezenta online, va aducem o oferta aniversara.
01.08.2015

Serverele REZMax si Autogari.RO mutate in cel mai nou centru de date

In luna Iulie 2015, serverele REZMax si Autogari.RO au fost mutate in cel mai nou centru de date din Romania, un centru de ultima generatie, proiectat si echipat la cele mai inalte standarde. Inaugurat in Martie 2015, centrul se afla intr-un buncar subteran din Bucuresti. Acesta ofera securitate sporita, protectie avansata impotriva incendiilor, energie garantata, echipamente care au rolul de a controla clima, suport tehnic eficient si monitorizare de la distanta.
05.06.2015

Bus Managers Forum, Moeciu, 12-14 iunie 2015

Autogari.RO împreună cu Bavaria Bus au onoarea de a vă invita la primul lor eveniment: BUS MANAGERS FORUM. Am ales pentru acest eveniment cea mai frumoasă locație a sezonului - Moeciu, în cadrul Resortului Mistral**** (www.mistralresort.ro). Între 12 și 14 iunie 2015 se vor desfășura o serie de ateliere de lucru pe diferite teme de interes pentru transportatorii de persoane din Romania și o sesiune de test drive cu microbuze. Cu această ocazie vom sărbători și 10 ani de existență a Autogari.RO, cu o seara de dans și una câmpenească, acompaniată de Taraful de la Clejani
27.10.2014

Autogari.RO pentru tablete si telefoane

Site-ul Autogari.RO știe acum să se adapteze la ecranul dispozivului tău. Tot mai mulți călători consulta Autogari.RO folosind telefonul sau tableta. Pentru aceștia am modificat site-ul, pentru a le oferi o experiență mai placută.
01.09.2014

REZMax pentru Agentii

Bileteria anunta al doilea serviciu operational pentru agențiile vânzătoare de bilete. După caseta destinată agențiilor online, acum punem la dispoziție și un abonament la platforma de vânzări bilete REZMax. Acest abonament, permite agențiilor să vândă bilete la mai mulți operatori dintr-un singur loc. Agențiile au libertatea să stabilească termenii colaborării, direct, cu fiecare operator în parte. Astfel, relația comercială se face direct între agenție și operatorul
18.04.2014

Noi veniti in reteaua partenerilor Autogari.RO

Uram bun venit pe site-ul nostru urmatorilor parteneri: Marina Travel Star Holiday & Tours Acomar Aer Trans Axi Tours Alfa Star Impex
12.04.2014

Acum bilete on-line la Normandia

Ne face placere sa va anuntam ca incepand de astazi, puteti achizitiona bilete on-line la cursele operate de Normandia Service SRL. Printre cele mai populare relatii enumeram: Bucuresti -> Timisoara si Timisoara -> Bucuresti Bucuresti -> Ramnicu Valcea si Ramnicu Valcea -> Bucuresti Bucuresti -> TarguJiu si TarguJiu-> Bucuresti Cluj Napoca-> TarguJiu si TarguJiu-> Cluj Napoca Bucuresti -> Petrosani si Petrosani -> Bucuresti Cluj Napoca -> Petrosani si Petrosani -> Cluj Napoca
01.12.2013

REZMax - Asistent Sofer

LANSARE - Sistemul de vanzari si rezervari REZMax are incepand cu 03.12.2013, un nou modul ce va rula pe telefoane si tablete Android. Acest nou modul este destinat soferilor si dispecerilor pentru a-i asista la imbarcarea calatorilor.
08.11.2013

Autobuzul, cel mai ieftin mijloc de transport

Cea mai ieftină alternativă de transport pentru o singură persoană este autocarul, fiind în toate cazurile mai ieftin decât călătoria cu trenul, cu maşina personală sau cu avionul, conform calculelor ZF.
01.06.2013

APETRANS a ales REZMax Vânzări pentru a crește vânzările

APETRANS, alege soluția oferită de Bileteria pentru gestiunea vânzărilor de bilete pentru cursele naționale venite prin diverse canale: Vânzările de bilete prin agențiile de turism partenere (comisionare) Vânzările de bilete prin intermediul autogărilor Vânzările de bilete on-line se primesc și prin intermediul site-ului propriu, precum și prin intermediul portalului (Autogări.RO) Toate aceste biletele online ajung în aceleași diagrame ce sunt trimise online (în timp real) înainte de plecarea fiecărei curse. Înregistrand toate rezervările într-un singur loc, APETRANS urmărește încărcarea mașinilor și le gestionează după necesități.
01.06.2013

ALLTUR, a ales REZMax pentru charter Bulgaria

ALLTUR Din februarie 2003, ALLTUR, agentie de turism turoperatoare si membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) este AGENTIA TA. De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. Alltur o va face in locul tau. Vei putea lasa grijile deoparte si te vei bucura de aer, de vreme buna, alaturi de cei dragi.
01.05.2013

Programul de transport 2013 - 2019 interjudetean

Incepand cu 1 Mai 2013 a intrat in vigoare noul program de transport 2013-2019. Majoritatea traseelor au ramas neschimbate, unele curse au fost preluate de alte companii si alte curse se vor face in paralel de mai multe companii.
01.05.2013

Autogarile primesc controlul de la Autogari.RO

Ne face placere sa anuntam ca administratorii de autogari, pot acum sa urmareasca toate aparitiile autogarii in traseele din sistemul nostru. In plus, acestia au posibilitatea sa elimine traseele care nu mai au contract de peron cu aceasta.
28.02.2013

Transfe.ro primul operator charter care alege REZMax Vânzări

Transfero Turistic reprezintă o companie tânără pe piaţa curselor charter către aeroportul Henry Coandă (Otopeni) ce urmăreşte să dezvolte servicii de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile şi competente faţă de clienţi şi partenerii de afaceri.
28.02.2013

Transbordări

Transbordările sunt transferuri între două curse, organizate de o companie de transport. De obicei sunt organizate între cursele aceleiași companii ce se întâlnesc în aceeași stație la un interval de maxim 1-2 ore, sau între antenele unei curse internaționale și cursa de bază. Faptul că operatorul organizează aceste transferuri presupune garantarea călătorului că va prinde legătura și nu va trebui să iasă din stația de transfer.
31.01.2013

Noul Autogari.RO este aici

Autogari.RO s-a înnoit! După 8 ani de existență, www.autogari.ro și-a schimbat înfățișarea cu una mai simplă și modernă care sperăm sa fie pe placul tuturor vizitatorilor noștri. Suntem încântați să vă arătăm în sfârșit noul nostru site și să vă prezentăm noile sale facilități. Iată câteva din cele mai importante: Formularul de căutare curse este mai intuitiv și mai ușor de folosit deoarece vă suger
07.12.2012

NOU! Bilete online pentru Praga

O dată cu apropierea Crăciunului, Praga atrage tot mai multi turisti dornici să guste din atmosfera de sărbători oferită de unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Autogari.RO vine în întâmpinarea acestora, oferind împreună cu compania de transport Orlan bilete on-line pentru cele 3 curse săptămânale România - Cehia. Prețul biletelor este între 70€ și 85€ și puteți pleca chiar din orașul dvs.: Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Brasov, Arad, Barlad, Adjud, Husi, Deva, Tecuci, Fagaras, Onesti, Sebes, Ramnicu Valcea, Pitesti, Cluj Napoca, Gura Humorului, Vatra Dornei, Suceava, Targu Frumos, Dej, Botosani, Bistrita sau Oradea.
20.11.2012

Premieră în România! Black Friday Week-end în transportul cu autocarul pe ruta Bucureşti – Constanţa

Companiile de transport de pe ruta Bucureşti Constanţa au adus celebra campanie de reduceri „Black Friday” în sectorul transporturilor rutiere cu autocarul sub forma unui week end întreg cu reduceri – „Black Friday Weekend”.
23.09.2012

Un site complet de transport intr-o zi

30.07.2012

Bileteria - Perfectă pentru o vară călduroasă

Dată fiind căldura de afară, tot mai mulți călători s-au bucurat de serviciile Bileteria. Fără a mai părăsi confortul de acasă sau de la birou, peste 8000 de clienți au cumpărat on-line peste 13000 de locuri în această vară. Dacă anul trecut doar 1800 de călători descopereau serviciile Bileteria în aceeași perioadă, ne bucurăm că am reușit într-un an să câștigăm încrederea atâtora clienți și vom miza mereu pe depășirea așteptărilor acestora.
18.06.2012

Comanto Trans alege REZMax Vanzari de la Bileteria

Comanto Trans a insemnat inca de la inceput o aventura, o initiativa cu scopul declarat de a construi si apoi consolida o firma de transport care sa se caracterizeze prin calitate maxima in toate domeniile de activitate specifice: curse regulate (trasee), curse ocazionale interne si internationale si nu in ultimul rand, inchirieri autocare.
24.02.2012

Autogari.RO pe mobil

Afla mersul autobuzelor de oriunde si oricand Cum se foloseste Pasul 1Introduceti denumirea localitatilor de plecare si sosire, apoi apasati Afiseaza curse. Pasul 2Selectati ora dorita de plecare. Pasul 3Vizualizati detaliile cursei.
13.02.2012

Ați anulat o cursă? Anunțați călătorii!

Fiți proactivi, anunțați călătorii înainte să nu mai faceți față telefoanelor acestora. Auogari.RO a inițiat o nouă secțiune ALERTĂ ZĂPADĂ pentru informarea călătorilor în legătură cu cursele anulate din cauza condițiilor meteo: //www.autogari.ro/curseAnulate.php
28.01.2012

Autocarul și autobuzul - o mișcare inteligentă

La începutul acestui an Bileteria s-a alăturat mișcării internaționale de promovare a transportului auto de persoane. Inițiată de IRU și Busword, această mișcare este promovată sub numele "Autobuz și autocar - O mișcare inteligentă" (Bus & Coach - Smart move) . Obiectivul mișcării este dublarea utilizării transportului auto în comun în următorii 10 ani, făcând din acesta cel mai sigur, prietenos, accesibil, ecologic și eficient mod de transport.
29.12.2011

Retrospectiva 2011

Iata cateva dintre cele mai importante lucruri intamplate in 2011: Google a numarat ~5.500.000 vizite pe www.autogari.ro in 2011, cu 30% mai multe decat in anul anterior; ~100.000 RON au fost suma decontata catre companiile de transport care au vandut bilete on-line prin Bileteria ~50.000 rezervari au fost facute in 2011 prin intermediul Autogari.RO si Bileteria
31.10.2011

Iesi in fata celorlalti

Acum, ca am vazut ce cauta calatorii, invitam companiile sa iasa in fata celorlalti si sa arate pe Autogari.RO ce facilitati ofera in timpul calatoriilor. Companiile pot face acest lucru din consola lor, din meniul Administrare > Masini. Facilitatile se stabilesc pe fiecare masina in parte si se pot adauga oricate masini pentru a acoperi toate tipurile de vehicule folosite. Ulterior se poate alege pentru fiecare cursa in parte masina corespunzatoare, acest lucru se face din Administrare > Trasee > se alege traseul > Curse.
31.10.2011

Autocare lowcost

Aplicati acum metodele de marketing ale companiilor aeriene lowcost pentru umplerea autocarelor. Cu modulul FlexPrice din REZMax puteti gestiona preturi variabile in functie de: Numarul de locuri libere ramase Numarul de zile ramase pana la plecare Perioada in care se face rezervarea Perioada in care se face calatoria Ziua din saptamana in care se calatoreste si multe altele Cu REZMax aplicarea unor astfel de tarife se face automat, fara batai de cap si puteti promova curse cu preturi de la 1 leu.
29.09.2011

Autogari.RO face pui

Pentru o mai buna expunere pe Internet a serviciilor de transport calatori din Romania, am lansat luna aceasta trei noi site-uri: MersulAutobuzelor.ro si MersulMicrobuzelor.ro - site-uri destinate informarii publicului. Acestea vor prezenta in diverse forme informatiile existente pe Autogari.RO. BileteAutocar.com - site specializat in vanzar
29.09.2011

2000 de locuri vandute

De la lansarea de anul acesta a serviciului de vanzari bilete on-line, reteaua Bileteria a reusit sa vanda aproximativ 2000 de locuri pentru care a facut plati catre transportatori in valoare de aprox. 100.000 RON.
30.08.2011

Un nou sezon, o noua ocazie de promovare

Vara a trecut si incep pregatirile febrile pentru noul an scolar. La fel facem si noi si venim in ajutorul elevilor si studentilor cu informatii sintetizate despre ofertele ce li se adreseaza. Astfel am creat o noua pagina unde am strans toate companiile care ofera reduceri pentru elevi si studenti: www.autogari.ro/reduceriStudentiElevi.php
15.08.2011

Ziua Cargo despre rezervari online

Rezervările online - un start ezitant Deşi, în mod evident, numărul persoanelor şi, implicit, al călătorilor care se informează cu ajutorul internetului este în creştere, majoritatea transportatorilor ezită să apeleze la produse specializate de rezervări online, în ciuda tarifelor foarte accesibile - 100 - 200 euro/lună.
10.08.2011

Curse judetene

La solicitarea a tot mai multi calatori, am reintrodus cursele judetene care altfel sunt greu de obtinut telefonic sau din internetul Romanesc. Am decis publicarea acestor curse chiar daca o parte din acestea nu mai sunt valabile sau au fost modificate, bazandu-ne pe cooperarea calatorilor si companiilor de transport pentru corectarea acestor informatii. Atfel invitam calatorii sa posteze note despre corectitudinea traseelor cu care a calatorit, si rugam companiile de transport sa re-verifice traseele care le are in sistem pentru validarea noilor trasee adaugate.
30.07.2011

Un nou record de audienta

Ne face placere sa va anuntam un nou record de audienta: in luna Iulie 2011 am depasit maximul inregistrat in August 2010 de 320.000 vizitatori unici, ajungand luna aceasta la 373.000 vizitatori unici. Aceasta reprezinta o crestere a audientei cu 20% fata de anul anterior.
30.07.2011

Transmixt Sibiu gestioneaza toate rezervarile in REZMax

Transmixt, una dintre cele mai mari companii de transport persoane din Romania a ales solutia oferita de Bileteria pentru gestiunea rezervarilor venite pe diverse canale: Rezervarile telefonice sunt inregistrate direct in sistem de operatori aflati in diverse localitati din tara Rezervarile on-line se primesc acum si prin intermediul site-ului propriu (www.transmixt.ro) precum si prin intermediul portalului www.autogari.ro Toate aceste rezervari ajung in aceleasi diagrame ce sunt trimise inainte de plecarea cursei. Inregistrand toate rezervarile intr-un singur loc, compania urmareste incarcarea masinilor si le gestioneaza lor dupa necesitati.
19.07.2011

Bilant Autogari.RO - peste 2.000.000 de calatori informati

Bilantul Autogari.RO (conform Google Analytics) este de peste 2.000.000 de vizitatori informati. In ultimele luni numarul accesarilor din Italia, Spania si Anglia a crescut cu peste 50%.
31.05.2011

Diagrame in timp real

Deoarece am vazut ca folositi din ce in ce mai multe telefoane destepte (smartphone), am dezvoltat cateva instrumente pentru folosirea acestora in afacerea dvs. Consola de administare optimizata pentru telefoane mobile va da acces la toate informatiile ce le puteati urmari pana acum de pe un calculator.
23.05.2011

Am lansat programul de afiliere Bileteria

Proprietarii de site-uri isi pot transforma site-ul web in ghiseu de bilete in doar cateva minute. Semnati un contract de afiliere cu Bileteria, includeti un cod simplu in site-ul dvs. si incepeti sa castigati comision la fiecare bilet vandut.
29.04.2011

Bun venit in fata panoului de control

Ne face placere sa va prezentam noua interfata a consolei Autogari.RO si Bileteria destinata companiilor de transport. Imediat dupa autentificare veti fi intimpinat de noul panou de control, unde am afisat toti indicatorii importanti in evaluarea situatiei curente.
28.04.2011

Super Widget Autogari.RO

Daca aveti o pagina de internet despre o locatie turistica sau despre un eveniment, atunci acest widget este ceea ce aveti nevoie sa atrageti mai multi vizitatori. Cu doar o linie de cod, puteti adauga o lista cu cele mai cautate curse ce ajung in orasul dvs. Cu siguranta, multi vizitatori vor gasi aceasta informatie foarte utila, iar o data problema transportului rezolvata nu le ramane decat sa dea curs invitatiei dvs.
20.04.2011

Baneasa (BBU) - Otopeni (OTP) - Iasi cu Teisa, rapid si sigur

Ai sosit in Romania cu avionul si vrei sa ajungi in zona Moldovei? De acum cu Teisa poti calatori in siguranta de la aeroporturile din Bucuresti (Baneasa sau Otopeni) pana acasa. Cumparati din timp un bilet pe rutele: Otopeni (Aeroport OTP) - Iasi Iasi - Otopeni (Aeroport OTP)
14.04.2011

Noi curse disponbile la Bileteria - Partener Apetrans

Din nordul Bucovinei de la Botosani, pana in Banat la Timisoara sau pana la capitala, calatoriti cu Apetrans si veti fi tratat ca un oaspete. Iar de acum puteti cumpara si on-line bilete de calatorie cu anticipatie ceea ce va asigura un loc in autocar, indiferent de aglomeratie.
24.03.2011

Bilete de autocar de la Sibiu la Tg Mures si Rm Valcea

Ne face placere sa anuntam demararea colaborarii cu Vilextur Travel pentru vanzarea on-line a biletelor. Prin aceasta colaborare, calatorii au acum la dispozitie cumpararea cu anticipatie a biletelor de pe site-ul Autogari.RO si din reteaua Bileteria.
10.03.2011

Bilete on-line pentru Braila si Galati

GSM Trans s-a alaturat retelei Bileteria, punand la dispozitie bilete on-line pentru mai multe destinatii nationale importante, cum ar fi Galati, Braila, Fetesti sau Constanta. Iata cateva trasee pentru care puteti achizitiona din timp biletul on-line, asigurandu-va astfel un loc in autocar: Bucuresti - Braila si
01.03.2011

Cursele IONESCU disponibile pentru vanzare on-line

Ne face placere sa anuntam incheierea parteneriatului cu una dintre cele mai renumite companii de transport intern, Ion Ionescu SRL care opereaza sub brand-ul IONESCU curse Bucuresti - Ramnicu Valcea si Ramnicu Valcea - Brasov.
30.01.2011

Bilete de autocar prin e-mail

Fie că ești acasă sau la birou, fie zi sau noapte, acum poți cumpăra on-line biletul de autocar. Cu doar câteva click-uri și cu un card bancar poți avea biletul în 2 minute. Astfel ai locul tău asigurat, indiferent de câtă lume va aștepta la îmbarcare, iar pentru anumite curse poți chiar să alegi locul tău preferat din autocar.
20.12.2010

Premiile Autogari.RO 2010

2010 este anul de debut al Premiilor Autogari.RO pentru transportul de persoane ce se acorda companiilor care ofera cele mai bune servicii de transport. Promovarea si recunoasterea serviciilor de calitate este principalul obiectiv al acestor premii insa acestea vor fi recompensate si cu premii in valoare de peste 6.000 €.
09.09.2010

In curand bilete si la agentii, prin Bileteria

In curand veti putea cumpara bilete de autocar de la agentia dvs. Cautati semnul "BILETERIA, bilete de autocar" in vitrinele agentiilor care vand bilete de autocar. Bileteria este o platforma pentru vanzarea biletelor de transport auto interurban si international. Acesta este folosit de operatorii de transport, agentii de turism si website-uri pentru vanzarea biletelor pentru o mare varietate de curse auto nationale si internationale.
01.11.2007

Mersul trenurilor și autobuzelor pe telefonul tău

Telefonul tău conține acum mersul trenurilor și autobuzelor. Intră pe WEB la adresa http://mobile.autogari.ro și poți afla când pleacă trenul sau autobuzul. Am pregătit o pagină simplă, ce se încarcă repede, dar cu toate informațiile necesare. Pe lângă ore și durate, găsești la noi numerele de telefon ale operatorilor a autogărilor, adresa stațiilor și multe altele.
18.01.2006

Autogări.RO vă oferă pentru cursele de autocar rezervări on-line

Doresti sa călătoreşti ? ... De acum este atât de simplu să-ţi faci o rezervare pe Internet pentru o cursă de autocar. Pentru început rezervări la cursele Antares, Normandia, Sami Trans si Transmixt...
10.01.2006

Bucureşti-Constanţa - cel mai bătut drum

Site-ul Autogari.RO, cunoscut si ca Mersul Autobuzelor On-line, a publicat topul celor mai căutate 10 destinaţii naţionale. În atenţia călătorilor cu autocarul se află detaşat, pe primul loc Bucureşti - Constanţa, urmat la mare distanţă de restul destinaţiilor:
20.06.2005

Autogari.RO reînvie tradiţia "Mersului Autobuzelor"

Pe fondul grevei CFR, Autogari.RO vine în întâmpinarea nevoii de informare a milioanelor de călători cu varianta electronică a "Mersului Autobuzelor On-line". Pe site-ul www.autogari.ro oricine poate căuta acum printre cele aproximativ 8.000 trasee ce unesc 4.000 de autogari şi staţii din toată România şi Europa. Aceste informaţii sunt de ultimă oră şi au provenit în urma licitaţiei încheiate pe 3 Iunie 2005 pentru cursele de transport persoane, şi sunt valabile până în 2008.
05.05.2005

Peste 75% acoperire

Acum Autogari.RO va ofera informatii despre majoritatea curselor din tara: Statistici Total kilometri 634.766 km Numar autogari/statii 3.821 Numar trasee 7.875 Numar companii si asociatii
09.04.2005

Lansare

In data de 9 Aprilie 2005 s-a lansat oficial site-ul Autogari.ro. Iata stirile...
Date firma
BILETERIA SRL
Sediu:Str. Victoriei 69, Chitila, jud. Ilfov, cod. 077045
CIF:RO 15118200
Reg.:J23/1342/2006