Comanto Trans alege REZMax Vanzari de la Bileteria

Comanto Trans alege REZMax Vanzari de la Bileteria

Comanto Trans a insemnat inca de la inceput o aventura, o initiativa cu scopul declarat de a construi si apoi consolida o firma de transport care sa se caracterizeze prin calitate maxima in toate domeniile de activitate specifice: curse regulate (trasee), curse ocazionale interne si internationale si nu in ultimul rand, inchirieri autocare.

Comanto Trans a ales solutia oferita de Bileteria pentru gestiunea rezervarilor venite pe diverse canale:

  • Vanzarile de bilete prin agentiile de turism partenere (comisionare)
  • Vanzarile de bilete on-line se primesc acum si prin intermediul site-ului propriu (www.comantotrans.ro) precum si prin intermediul portalului (Autogari.RO)
Toate aceste bilete online ajung in aceleasi diagrame ce sunt trimise inainte de plecarea cursei. Inregistrand toate biletele intr-un singur loc, compania urmareste incarcarea autocarelor si le gestioneaza lor dupa necesitati.

Sistemul REZMax poate fi accesat de angajatii Comanto Trans si de agentiile de turism partenere, din orice localitate, de la un calculator conectat la internet sau chiar de pe un telefon mobil (smartphone). Acesta este disponbil la un pret accesibil si poate fi folosit cu un numar nelimitat de agenti si agentii. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati site-ul nostru www.rezmax.ro.

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: