AEROBUS a ales REZMax Vanzari, pentru cursele charter autocar Grecia, Bulgaria si Turcia

AEROBUS a ales REZMax Vanzari, pentru cursele charter autocar Grecia, Bulgaria si Turcia

AEROBUS a ales pentru platforma de curse charter internationale de autocar REZMax sistemul de rezervari si vanzari vouchere REZMax Vanzari. De asemenea, website-ul AEROBUS este angrenat de REZMax - Bileteria.

AEROBUS, a ales soluția oferită de BILETERIA pentru gestiunea rezervărilor și vânzărilor de vouchere venite prin diverse canale:

  • rezervari prin agențiile de turism partenere (comisionare)
  • rezervari de bilete on-line se primesc acum și prin intermediul site-ului propriu (Rezervari Aerobus) precum și prin intermediul portalului (Autogări.RO)
Toate aceste rezervări online ajung în aceleași diagrame ce sunt trimise online (în timp real) înainte de plecarea fiecărei curse. Înregistrand toate rezervările într-un singur loc, AEROBUS urmărește încărcarea autocarelor și le gestionează după necesități.

Sistemul REZMax Vânzări poate fi accesat de angajații AEROBUS și de agențiile de turism partenere (comisionare), din orice localitate, de la un calculator conectat la internet, chiar de pe un telefon mobil (smartphone) sau o tabletă. Acesta este disponbil la un preț accesibil și poate fi folosit cu un număr nelimitat de website-uri, agenți și agenții partenere.

Pentru mai multe detalii vă invităm sa accesati site-ul nostru REZMax Vanzari.

REZMax Rezervări şi REZMax Vânzări, soluția oferită de BILETERIA este utilizată cu succes de operatorii de transport intern și international:

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: