Abonament închirieri autocareAbonament închirieri autocare

Nu lipsi din singurul catalog al proprietarilor de autocare! Cu acest abonament, puteti primi cereri de ofertă direct de pe site-ul nostru. Profesioniştii şi neprofesioniştii vin la noi să găsească autocarul potrivit şi să-l închirieze direct de la proprietar, pentru a nu plăti comisioane

Preţ

Abonament22 €/lună
Preturile nu contin TVA.

OFERTĂ SPECIALĂ: Beneficiază GRATUIT de toate aceste avantaje pentru 14 zile!


Puteţi vedea acest site ca Paginile aurii ale transportului auto dar îmbogăţit cu cele mai relevante informaţii pentru clienţii dumneavoastră. Agenţiile de turism, organizatorii de evenimente, contractorii profesionişti, şcolile sau alte grupuri vin la http://inchirieri.autogari.ro pentru a caută companii în funcţie de tipul autovehicului, preţurile afişate şi diverse dotari specifice de care are nevoie grupul.

Autogari.RO face viaţa mai uşoară agenţilor profesionişti sau a persoanelor ce îşi planifică singure călătoriile, în încercarea de a vă gasi si de a colabora cu compania dumneavoastră. Vizitatorii, profesionişti sau novici, vin pe site-ul nostru să afle numărul dumneavoastră de telefon sau e-mailul pentru a vă contacta direct si a solicita o ofertă sau o rezervare.

Autogari.RO contorizează numărul de afişări ale anunţului dumneavoastră şi este afişat într-un raport lunar în consola de administrare.

Majoritatea clientilor ne găsesc în prima pagină a motoarelor de căutare, precum şi prin intermediul diverselor reclame pe internet sau în presa scrisă. Autgari.RO are cel mai mare trafic dintre site-urile cu specific de transport auto din România (conform www.trafic.ro). Site-ul a înregistrat peste 100.000 de vizitatori unici in perioada Iunie 2005 - Ianuarie 2006.

Pentru a vă putea înscrie la Autogari.RO trebuie să:

  • Oferiţi serviciul de închirieri publice.
  • Să deţineţi licenţa de transport.

Anunţ pentru parteneri


Anunţ gratuit

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO:
Acces consola
Daca sunteti deja parteneri puteti accesa consola aici:
Vânzări

Vă stăm la dispoziție pentru detalii:
Date firma
BILETERIA SRL
Sediu:Drumul Padurea Neagra, Nr. 26, Bucuresti, Sector 1, Cod 014044
CIF:RO 15118200
Reg.:J40/19554/2022