Română

Bilete de autocar prin e-mail

Fie că ești acasă sau la birou, fie zi sau noapte, acum poți cumpăra on-line biletul de autocar. Cu doar câteva click-uri și cu un card bancar poți avea biletul în 2 minute. Astfel ai locul tău asigurat, indiferent de câtă lume va aștepta la îmbarcare, iar pentru anumite curse poți chiar să alegi locul tău preferat din autocar.

Acest serviciu este disponibil pe site-ul www.autogari.ro și deja sunt disponibile câteva destinații importante cum ar fi București, Constanța, Iași și Timișoara.

Pe lângă informațiile generale despre curse (ore, stații, tip auto) aveți toate informațiile necesare pentru a face ușor cea mai bună alegere: prețul la fiecare operator, reduceri disponibile, locuri libere. Imediat după achitarea biletelor le veți primi prin e-mail sau le puteți tipări direct din website. Cu aceste bilete vă prezentați la autocar pentru a ocupa locurile plătite.

Pentru cei care nu dețin un card bancar, pot totusi cumpara biletele prin transfer bancar, insa acesta trebuie achitat cu cel putin 48h inainte de plecare pentru a permite validarea platii.

O dată călătoria efectuată, deținătorul biletului on-line își poate exprima opinia despre calitatea seriviciilor primite. Aceasta este comunicată companiei de transport și publicată pentru informarea viitorilor pasageri.

www.autogari.ro este de 6 ani cel mai cuprinzător ghid de călătorie cu autocarul atât în țară cât și în străinătate, oferind atât informații despre mersul atubuzelor cât și servicii de rezervare sau închirieri autocare.

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: