Beneficiile și costurile ecosistemului Autogari.RO

Autogari.RO a căpătat pe parcursul celor 20 de ani de existență, statutul de primă sursă de informare pentru călătorii din România.

În jurul lui a crescut un ecosistem compus din REZMax – sistem de gestiune pentru transportul de călători, și BILETERIA – marketplace de vânzare a biletelor de călătorie.

Dacă vă întrebați cum puteți intra în acest ecosistem și ce presupune fiecare pas, aici veți găsi toate informațile esențiale:

Ca operator de curse regulate, primul pas este publicarea curselor pe Autogari.RO dacă nu sunt deja. Acest serviciu este gratuit, dar puteți opta pentru un parchet de promovare care variază între 9 si 90€. Dacă aveți deja un sistem de gestiune, puteți opta pentru sincronizarea datelor prin API.

Contul de Autogari.RO vă dă acces la REZMax pentru introducerea și actualizarea curselor.

Pasul următor este intrarea în marketplace, adică semnarea unui contract de intermediere a plăților biletelor. Acest lucru vă aduce listarea curselor pe BILETERIA.ro și site-urile afiliate, și posibilitatea călătorilor de cumpăra bilete online. Singurul cost asociat acestui serviciu este comisionul de 8,4%. Decontările se fac săptămânal sau lunar.

Facând acest pas, aveți acces la un set extins de funcții în REZMax. Acum veți putea gestiona mașinile și locurile disponibile, biletele, și chiar puteți factura automat călătorii care solicită acest lucru.

Ultimul pas este să adoptați REZMax ca sistem de gestiune (așa cum au ales peste 100 de operatori) ceea ce vă permite să centralizați într-un singur loc atât rezervările telefonice, de pe site-ul propriu sau de la agențiile proprii sau colaboratoare. Iar cu aplicația mobilă REZMax Șofer aducem și șoferii/mașinile în ecosistem. Astfel puteți face vânzări în timp real, atât din mașină cât și din agenții. În plus, urmărirea mașinii este integrată și va folosi si la informarea în timp real a călătorilor.

Pentru folosirea REZMax prețul abonamentului pleacă de la 199€ la care se adaugă prețul modulelor opționale, cum ar fi modulul de abonamente (care acoperă nevoile de raportare pentru abonamentele școlare).

Pentru firme mai mici sau cu activitate sezonieră prețul se reduce proporțional dacă volumul activității este mai mic de 20.000€/lună (1% din rulaj).

Mulți clienți ne mărturisesc că nu ar fi putut gestiona afacerea fără REZMax, sau poate mult mai greu. Te invităm și pe tine să descoperi cât de ușor ar putea fi.